hop hop hop
şurda 3-5 kişiyiz
hadi üzme bizi angaralı..
Printable View
hop hop hop
şurda 3-5 kişiyiz
hadi üzme bizi angaralı..
olalalala
3 2 1
oley
oley
oley
:halay:
hoppala cuppala :bravo:
kartepe arslanbey organizedeki fabrika sadece makinaları bekliyor :)
benim şirkete yatırım yapmamdaki tek amaç bu fabrika..
batarya parçaları üretimi için üs olacak belli ki.. ama ne zaman fiyatlara yansıyacak bilemem..
rakamları çok ciddiye almıyorum.. dediğim gibi toplama aşamasında bir şirket pozitif hareket etmez ettirmezler :)
O fabrika sanki biraz sürpriz oldu. Mâli zordaki Modül çelik, fabrikayı satmak zorunda kaldı. Herhalde iyi bir fiyat denk geldi ve içindekileri ile bereaber komple satın alındı. İçindekileri hurda demir olarak değerlendirmiş olmalılar. Makina siparişleri çok daha önceden verilmişti,ki bu makinalar siparişi verildikten en erken 1 yıl sonra gibi teslimi oluyor,Kartepe gibi geniş bir fabrika alanında çok daha verimli olacaktır. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hisse fiyatına yansıması derdim yok, mümkünse ne kadar geç yansırsa o kadar iyi olur ki birkaç çeyrek daha toplama fırsatım olsun. Bir arkadaşım belki bi 25k çeşitli start-up şirketlere yatırım yaptı,ya biri tutarsa ümidiyle. Benim start-up şirketim de bu olsun. Öngörülerim çıkmazsa maliyetimi alır çıkarım.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oh yeah, I'm haunted by the distant past
Called to the skies but she was she overcast
But I won't never give up, no, never give up, no, no
And I won't let you get me down