Hocam belki de temel analizden artık atmalıyız koronavirüs haberlerini, bilemiyorum.
Printable View
Hocam belki de temel analizden artık atmalıyız koronavirüs haberlerini, bilemiyorum.
Bir kaç arkadaş tepede nakite geçmeyi başardı ve almaya hiç niyetleri yok, Konuştuğumda zirvelerinde sattıkları hisseler yarı fiyatının altına inenler olmasına rağmen
daha ne bekliyorsun karını kenara koy hisseni de yerine koy deyince, aman abi benden uzak olsun diyorlar sanki vebalı gibi hisseler.
çok garip bir durum hiç borsayla tanışmamış ve oradan kazanmamışlar gibi.
Hocam para piyasalarının hangi haberi ne kadar sattığını ya da alacağını bilemeyiz biz fakir yatırımcılar olarak. Belki de tüm olumsuzluklar fiyatlandı.
Bence piyasalar zaten buraya düşecekti. Muhtemel koronavirüs düşüşleriyse merkez bankalarının son bir ayda art arda şok faiz indirimleri, trilyon dolarlık, milyar dolarlık destek paketleriyle engellendi.
Hocam umudumu yarı paramla piyasada kalarak, umutsuzluğumu yarı paramı cebimde tutarak gösteriyorum. Zaten ben normal zamanlarda da böyleyim.
Temkin huy oldu bende, olmalı da. Sonuçta kaybedeceğim para ailemin de parası. Yine söylüyorum: "'Çoktan çok, azdan az gider!' lafı kulağa doğru gelen bir hezeyandır! Benim azım kıymetlidir, çoğunun çoğundan."
Cuma günü petrol ülkeleri ekside, diğerleri artıda kapanmış:
https://tr.investing.com/indices/major-indices