görecez bakalım satmış mı bi dümen bi çevirmiş ederi 0.90 mıymış
Printable View
sattı görüntüsü var tabiiki ama niye sattı neden sattı niçin sattı bunu bilmeye çalışmak önemli.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez daha önce de yazdım ...anlaşmalı olarak devretmediği ne malum ..o kadar hisseyi sen ben alamayacağımıza göre,o kadar hissseyi alanda %10-20 ile bu işe girmeyeceğine göre bekle bizi 1,20 üzeri :) tabiki siz benim veya başkasının demesi ile alım satım yapmayın bizimki biraz hayal biraz fantazi...ama burası borsa olurmu olur hele şu açıkçılar kapatmaya başlasın o zaman tadı yerine gelir...
mrg nin değeri. ne kadar...benim fikrimi söyleyeyim..patrona acil para lazım oldu ve senet satmak zorunda kaldı..şu anlama geliyor kağıdı alttan vermiş oldu...niyeti kötü olsaydı 2.50 lilere çekip mal verirdi gelene gidene...pegyonun elinde denizlide mevcut avm var ..yeşil mekez istanbul..taşı toprağı altın...
burada bazı arkadaşlar engin yeşil denen muhteremin kim olduğunu bilmiyorlar :28:... onun için hayal dünyasında geziyorlar ..
bu hisse 40 kuruş da olur 4 tl de ama patron ne ister esas soru bu !! bence ikisi de istemez !!!
beni sahibi ilgilendirmez..şu an elinde olan şirket malı varlıklardır işim... daha henüz müşteri seyrek..