dün sabahtan beri 6.000 puan aldı...shortlar kıyma oldu...sırayla bu işler...vakti gelince de longları alır kucağa...şimdilik shortları hoplatıyor...
Printable View
dün sabahtan beri 6.000 puan aldı...shortlar kıyma oldu...sırayla bu işler...vakti gelince de longları alır kucağa...şimdilik shortları hoplatıyor...
bir takipçin olarak bu bankalar işine ne dersin Cautionary. iddialı olumsuz mesajların vardı.
Gec de olsa bddk ve damat a tebrikler
Eleştiri zamani elestiri dogru zaman alkis :)
Sabir ve öngörü net temiz kazandirdi
1280den birinci çinko
Dün MB pozitif bir sürpriz yaptı. Kimse beklemediği için etkisi de yüksek oluyor..Umarım bir sonraki toplantıda da 200 bp artırır. Böyle bir sinyal verirse, bu beklentiyle yurt dışına göre pozitif ayrışırız. Yoksa bu hava 1-2 günde saman alevi gibi söner gider.
Sevgili takipçim, o iddialı olumsuz mesajlarımda ülkeyi yöneten zihniyet değişmedikçe bankalarda kalıcı bir iyileşme olmaz diyordum...ayrıca hayatında banka işlemi yapmamış birisi olarak, bist=banka dır, bankaları öldürmeyin diyen benim...kumar kağıtları yerine bankalarla bist gitmeli diyen de benim.
yukarıda yazdığım gibi, umarım ilave 200 bp indirim sinyalleri de gelir ve bu fiyatlanmaya başlar.
Ayrıca al-sat sınırında olan orta vade sistemim de dünkü faiz indirimi sonrası net şekilde ala döndü...tekrar sata dönene kadar olumlu olurum.