Çok ağır olduğu icin tavan olmuyor olabilir mi
bugün agirliklarindan biraz kurtulmus mudur :whistling:
Printable View
Ereğli - İsdemir kıyaslama yapıp acaba yavruya geçsem mi çilesini burada da mı yaşayacağız yani???
https://i.hizliresim.com/egbeaba.jpg
İnsana nefsi neler yaptırıyor. Dün alkimleri satıp alka alacaktım. Oğlum enayimisin dedim :) Yıllardır bekliyorum. Elinde avunacak kadar alka var. Yeter o sana dedim. Hatta alkayı satıp treding yaptım aklımca. Ben kim treding kim. Otur otorduğun yerde dedim kendime. Aslında satıp alsaymışım iyiymiş. Tekrar satar alkime dönerdim. Takip ettiğim bağzı sağlam kayıtlar var. Onlarada yeşillendim bir ara. Sonra göççük yatırımcının imzası aklıma geldi :D
Treding bana göre değil. Al unut en güzel yatırım.
Üstadın dediği vuku bulacaktı. Kurabiyelere bakmamak lazım.
ne zaman alkim alka yı geçer bilen parmak kaldırsın satmıyorum ky yım elimde 45000 lot var 100 tl olunca satacam o zamana kadar burdayım
100 tl veren varsa satılık sahibinden hisse maliyet 14.30
temettüsü alınmamış
isteyene temettü dahil fiyatı 99.99 tl dir.
belki alan olur.YTD ALAN KAZANIR
Ülkemizin finansal göstergelerine bakarsak zararımız büyük. Halka açıklık oranı eskiden azdı, hareket kabiliyeti yüksekti. Simdi bölündükten sonra halka açıklık oranı çok yüksek, hareket kabiliyeti azaldı. Birde profesyonel yönetim tarzını sergiliyemediler. Şimdiye kadar 30 ları geçmesi gerekiyordu. Ağırlıklarını atması lazım hareketlenebilmesi için. Selamlar.