Kanunlardan haberin yok sanırım birader. Bana sattığı (pazarladığı) A sınıfı imtiyazsız hissedir. He dersenki bu ülkede adalet işlemez o zaman sana hak veririm lakin şunu da bilki ben küçük yatırımcı değil büyük lokmayım
Printable View
Kanunlardan haberin yok sanırım birader. Bana sattığı (pazarladığı) A sınıfı imtiyazsız hissedir. He dersenki bu ülkede adalet işlemez o zaman sana hak veririm lakin şunu da bilki ben küçük yatırımcı değil büyük lokmayım
Hoş geldin birader, yanlız Buralar çok büyük lokmalar gördü, fakat kimsenin haberi olmadı, gelenden gidenden,büyük mü küçük mü oldugundan. Imtiyazdan bahsetmişim, evet ımtiyaz yok ama adamların ellerinde 600 milyon lot var.simdilik bu da bir ımtiyaz. Yani düdük ellerinde. Anladım ki kuşlu sitede ki art arda gönderi atan da sen olmalısın. Her iki sosyal medyayi kullanıldığına göre acelen olmalı. Alışırsın Alışırsın.... Polho'ya da sıradan olmaya da, beklemeyede .Neyse hoş geldin, merhaba.ytd
Kanun asagida buyur:
“Ticaret Ka¬nunu* muz, imtiyazlı hisse yaratma¬da sınırlandırma koymuş değildir. İmtiyazlı hisse çıkarılması herhangi bir şarta veya denetime de bağlan¬mamıştır“
şirketlerin imtiyaz elde etmesi için ,cambazlık yapmasına gerek yok. Kanunlarımız bazı stratejik şirketlere(enerji şirketleri g.b) imtiyaz hakkı tanımış. Ypılması gereken Bir tane imtiyazlı şirket bulup,onunla birleşme satın alma. Ama, şuan için polhonun imtiyaza ihtiyacı yok. zaten ellerinde 600 milyon hisse var, istediklerini yapıyorlar. imtiyaz şirketler %50 fazla halka açıldığında bir önem kazanır. az hisse ile şirket yönetmek için.YTD
Genelde ,özellikle kuşlu sitede millete gaz vermek için söylüyorlar."Genel kurula gidelim, şerh düşelim, hesap soralım" diye.Burada yönetimin oy çogunlugu önemli. kanunu aykırı bir işlem olmadığı sürece, oy çokluğu olan yönetim hertürlü kararı onaylar. Halka açıklığı yüksek şlirketlerde bunu imtiyazlı hi,sselerle garanti altına alırlar. Genel kurula gidersiniz. kendinize göre hisseniz ne kadar çok olsa bile, sadece seyredersiniz. konusu suç olamdıgı sürece, istediğiniz kadar kararlara şerh düşün ,mahkemeye verin hiç bir sonuç alamazsınız.
Polhonun halka açık 160 milyon hissesi bir kişide olsa bile, yönetim için hiç bir anlamı yoktur. çünkü %79 hisse Aile içinde.Bu yüzden ben büyük yatırımcıyım demenin hiç bir anlamı yok, küçük yatırımcıya gaz verme dışında. Burada İstediğin kadar büyük yatırımcı ol, sadece küçültüyorlar.ytd
İndiremedik şunu 2.50 altına negüzel alım yapcaktım algyo ve alarko bana çalışiyo hisse dedigin patrondedigin böyle olur algyo bidaki ay 1.65 tl temettu vercek bide sizde burda imtiyaz varmı yokmu bi rahat birakmadiniz hisseyi hergun ucuz diye atlayanin kucaginda kaldı indikce indi asıl yukselis2.30 larda başlayacaktida ne vuracaktik tam 12 den olmadı nasip seyredin bakalim böyle heryer 4 arti üstunde hisseler ne diyelim hissede imtiyaz li hisse yokmuş iyi yapisin kacmasin biyere bol sanslar 2.90 oldugunda görüsuruz artik .
Hoş geldin.sen bunlara bakma biri kimsenin almasını istemeyen hatta sattırmak için bir yerini yırtan ihtiyar,diğeri ise elinde olmadığını düşerse alacağını açıkça söyleyen bir arkadaş.tarafsız olmaları beklenemez.hele ihtiyar gk ya katılmayın diyorsa kesin katılmak lazım.adam pendik poliport geri alım ihtimallerini küçümsüyor ama not olarakda bunlar gerçekleşirse asağı hedifine yat tavsiyesi degildir diye kaçacagini söylüyor.buradakiler yakanı bırakmaz senin.
Bilanco açıklandıktan sonra yeni bir sayfa olsun dedik .kapanışları tutmaya başladık.
1.gun+%2.7 bist +%0.70
2.gun +%0.38 bist +% 1.56
3.gun +%0.37 bist -% 0.03
4.gun %0.00 bist +%0.58
5.gun +%1.49 bist +%1.69
6.gun % ?
Cok bahsedilmiş birde algyo yu tutmaya baslayalim
Algyo
1.gun +%0.06 bist + %1.69