Temel tarafta söylediğimden daha iyiyim sanırım.
Viopta ne söyledim ki habire batıyoz martta 120 binlik olduk, deliği kapatamadık daha dayu, buraya yazıp da batak olmayan varsa dicek bişeyim yok batağız heppimiz da :)
Printable View
Uzun vade de ereğli ve Ford alan katlamıştır belki, eskiden tüp vardı o da eskisi gibi değil, 2019 a kadar o rda da parayı katlayan olmuştur ama 2019 fiyatında şuan, gidemiyor artık tahta, nazar değmiş olabilü
5 senede 8 kat yapanda var .
ben biraz uzun vade portfoy yapmaya calisiyorum
biraz isdemir aldim
yalniz bankalar beni cok cekiyor nasil bir haber yada sebeb bulurlar orasini bilemem ama sayet yukariya dogru gidecekler ise hareketleri cok sert olmali %4 5 i bir gunde yapmalilar
ykb de 2.56 iken emri yazdim son anda gondermekten vazgectim senin ykb mesajini gordum burda sonra yeniden tahtaya dogru uzandim ama nedense elim gitmedi
bugun niyetlendim gapli acmis ekrana geldigimde 2.79 alista idi 2.74 den verirlerse alayim dedim vermediler
simdi emir gonderdim 2.74 de sabah icin verirler belki diye :)
Sen hedefe kadar uzun vade tutuyor tutabiliyorsun merak ettigim stop varmi ? 3 den cikarmisin ? yoksa sonuna kadar devam mi ?
bu seviyelerden alsak sanirim uzun vadede dolar bazinda korur ustune guzelde kar yazar gibi duruyor
o yuzden sordum stop varmi yoksa sonuna kadar devam mi diye
buralardan alirsam ben en az 2 3 yil tutarim
Haa eskiden Birde bim vardı, az az giderdi ama sürekli yükselir di, o da 2020 den sonra yataya sardı, gidemiyor
yeniler den gözüme çarpan oyunagelen abinin portföyünde de olan enjsa, aynı eski bim gibi az az gidiyor ama sürekli yükseliyor. ytd değildir haa alırsınız düşer sonra vebal almayalım. laf açıldı konuşuyoruz