Sabah okuyanların çoğu 100'den daha büyük sayı bilmediği için rahat rahat sallıyorlar. Katrilyar deseler de olurmuş.
Printable View
Sabah okuyanların çoğu 100'den daha büyük sayı bilmediği için rahat rahat sallıyorlar. Katrilyar deseler de olurmuş.
Bu satışlar, artık neyi satıyorlarsa, dolar düşsün diye değil de geldiği yerden daha yukarı çıkmasın diye gibi duruyor.
10 civarına ya da altına düşeceğini, düşse bile uzun süre orada kalacağını sanmıyorum. Hele hele bu kadar zam gelmişken her şeye o iş bitti bence artık.
15'in üstüne atmasın diye çeviriyorlar bir numaralar.
Pek inanasım gelmiyor ama buralarda 1-2 sene tutabilirlerse, o da olumlu bir gelişme olur.
12.40 / 12.60 arasına kesin gelmesini bekliyorum.
ama daha altı olmaz.
olursa da kısa sürede yukarı döner
Arap yağı bol bulunca şeyine sürermiş, de biz ney oluyoruz, onu tahayyül etmek istemiyorum...Saçları diyelim, pırıl pırıl, besleyici..
Arkadaşlar, fazla paylaşım yapınca mundar oluyor, onu fark ettim bir süredir. Buraya nasıl bakılır, ancak böyle bakılır, ya full itki (inadım inat durumu) ya da keskin dönüş (bir ABC sonrası büyük ED senaryosu) ya da taşıma suyla dönen değirmen modu ki o da ana görünüm...
Son minik yapı coin piyasasında üçgen oldu (USDT TRY), bizde sanki ED gibi...
Benim adım Hıdır, elimden gelen budur, burası çok uzun vadeli bir 3 ncü dalga, yani 2018 3 değil, o kesin de, gerisi gelişmelere bağlı şekillenecek, gelecek ön görülemez, çünkü değişkendir, ama yol haritaları bir an geldiğinde fark edilebilir...
TR10Y de olmalı gözümüz...raconu o kesecek..YTD
Kaçenzi..
https://www.tradingview.com/x/3FNHicqB/
dolar belli bir bant aralığında n vadede dalgalanacaktır.
Dil bilimine ilgi duyduğum için sadece
bazı kelimeleri zaman zaman incelerim örnek
Nebat : bitki
Nebatat:bitkiler
Nebati : bitkisel
Biz çocukken margarine , hidrojene nebati yağ denirdi yani hidrojene doyurulup böylece doymuş bitkisel yağ denilir .
Nebatat grubu canlıdır ve fakat sinir sistemi ve dusunsel faaliyeti bulunmaz acı çekmez , sevinmez veya düşünmezler diğer canlılardan farklı olarak .
İleride başka kelimeleri inceleriz bu bize entelektüel bir faaliyet olarak artı değer katabilir başka bir neden kesinlikle söz konusu değildir .
Arkadaşlar 10 ile 14 arasındaki harekette bandi bosverin oraya bir cetvel koyun o cetvelin yatayla olan acısı her ne ise ise o şekil devam ederse ne olacak.arjantinde böyle olmuş.yukari trendin acısı 15 de kırılıyor sonra 100 e kadar o cetvelin az yukarısı az aşağısı devam etmiş.belki de Arjantin olduk farkında değiliz.belki de 3 yillik yeni trend acısı 10 ila 14 arasındaki acı.
Kasim da reeskont kredilerinden 2.8 milyar USD geldi MB ye. Bu ay da 1.950 milyar USD gelecek. Botasa 2.2 milyar USD satmis.