234 e çizgi çekti.. gelir 3 vakte kadar
kafayı bozuyor basıyor..ayar yok..sinirli
Printable View
234 e çizgi çekti.. gelir 3 vakte kadar
kafayı bozuyor basıyor..ayar yok..sinirli
Putin zorlanmaya başlamış gibi.
>>>>
16.48: "Onlara güçlü Rusya lazım değil. Ulusal çıkarlarımızdan vazgeçmemizi istiyorlar. Rusya'yı zayıf, bağımlı ülke haline getirmek istiuyorlar. 90'ların başında bunu başaramadılar, bugün de başaramayacaklar. Beşinci kol faaliyetleriyle, içerideki destekçileriyle, hainleri destekleyerek bunu yapmak istiyorlar. O insanları beşinci kol olaral bize zarar vermek için kullanıp atmak istiyorlar. Hedefleri Rusya'yı parçalamak. Onları kullanıp tükürüp atacaklar."
16.46: "Batı maskesini çıkarıp küstahça, doğasının gerektiği gibi Rusya'ya karşı tavrılar içine girmeye başladı. Paraolimpik oyunlardan bile sporcularımızı ihraç ettiler."
16.45: Putin: "Ekonomik yaptırımlar Rusya'yı güçsüzleştirmek için stratejik olarak planlandı."
16.44: Putin konuşuyor: "Batılı bankalardaki rezervlerimizin bloke edilmesi açıkça hırsızlık. Bu herkes ders olmalı."
Bence yarın TCMB indirime devam edecek, dönülmez yola girdiler eksi rezerv filan dinlemeyecekler. Ne yaptığımız biliyoruz diyorlardı.
Bi arkadaşa bakıp çıkayım dedim çarpıldım. trend mi değişiyor, bizi mi koparıyor anlamadım.
https://youtu.be/zARVDHv2OhM
Avrupada Dünyada
Bu robotik, yapay zeka , unicorn
Teknolojiyi bu seviyede kullanan
Tek Enerji , Petrol rafineri şirketi
Tüpraşı tebrik ediyorum
Türk Mühendislerimizi tebrik ediyorum
Hem maliyetler düşürecek
Hem de otomasyon ve emniyet güvenliği artacak
Maliyetler düşeceği için otomatik olarak
Kar lılğı arttıracak
Müthiş bir dönüşüm
Bu robotlar
Geleceğe gidiş başlamış
Tüpraş ,geçmişin bugünün değil, Geleceğin Enerji şirketini hedefliyor belli ki..
Tebrikler Türk Mühendisleri
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Al-Sat-Tut tavsiyesi Değildir
Naçizane fikirlerimdir
yine mi corccu topladı bu ?
DAX DUX DOW PARİTE BIT MIT bi anda her yere daldılar yine..Töbe bismillaaahhh...