47-48 her banka vermeye başladı 50 üstü vermeleri lazım yıl sonu birde.Eğer mb kararından sonra önümüzdeki hafta 50 üstü oranlar gelmese yeni yılla birlikte bunlar 47-48'den de aşağı inmeye başlarlar.
Vakıf 47.75 32 gün
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selamlar
dün vakıfbank 47.50 teklif etti kabul etmedim . günlük olarak vakıf 6. fon alarak haftaya %50 üzeri bağlarım diye düşünüyorum
miktar 1000 k
ocaktan itibaren oranlar düşer diye düşünüyorum ( belki mart sonu , seçim hatırına )
10 gün içinde bir şey olursa vebalini üzerime almak istemem ama Eurobond'ları 10 gün sonra satarsanız 2025'te verginin yaklaşık yarısı cebinizden çıkar. Hem enflasyon değerlemesi yapılır hem de vergiye ayırdığınız para ile bir yıllık %50 faiz alırsınız. Bir de profesyonel bir muhasebeci ile çalışırsanız vergiyi daha da indirir. Ben ABD hissleri için 2-3 yıl önce hesaplatmıştım. Tahminimden daha az ödedim. Terminolojiler falan var şuradan şu var oradan indiririz falan.
Bence 10 gün bekleyin satmak için - ama fiyatı düşerse sorumluluk almak istemem.
Tek enayiliğim size dediğinizi yapmamıştım. Yeni yıla 4 gün kala satmıştım. 4 gün sonra satsam ödemiş olduğum verginin üçte birini - dörtte birini falan öderdim herhalde.
Elinizdeki Eurobond değil de fonsa 10% stopaj yine aynı 10 gün sonra.