Kardeş rahat ol olan oldu artık, sana tavsiyem gunluk duşunme... Elbet toparlayacak hatta dibin dibinın dıbını gorsunkı erken toparlasın.. Anlık duşunme bence... 0 dan daha kucugu yok..
Printable View
Ya dün iyi niyetimizden dedik taban olur kızdılar bugunde dedim srvtgy gene kızdılar bakın %10 bugun sabah 0.94 ten zararına 90 bin lot verdim elim kac kere vardı almadım buradaki arkadaslara tavsiyem zenginle inat olmaz beklentili hisseler alınır srvtgy da hikaye yeni baslıyor bakın hikaye diyom masal demiyom masal hayel ürünü hikaye gercek hayattandır masal olan ozgyo dur ve kötü dev cüceleri yedi arkadaslar iddia etmenin lüzümü yok dolasımda srvtgy hisse adeti cok az her birimiz bu nalet ozkgy dan alacagımıza 2 şer binlot srvtgy alsak tavana 4 gün kitleriz arastırın madem bu by yatırımcı bizi avlıyo birlikten kuvvet dogar bizde bir olalum by olalım arastırın srvtgy yatırım tavsiyesi degildir
para girişi para çıkışı daha forumda yayınlanmamış hissede para çıkışı varmı arkadaşlar.
2862280 tl olmuş/.0.76=3.7.770 lot denk geliyor çogu içeride kalmış al sat la iyiye işaret amorti sayılır.
Alan satan atabilcek varmı...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşılan brüt takas gelmeyecek yada tek fıyat buda onların değirmenine su taşır...
Brüt gelmesse iş kötü yarında satışa devam eder sabah 76 dan aşağı açacağını düşünüyorum,bugün tabandan alanları kaçırmak istemeyecektir.ytd
Herkese geçmiş olsun. Ben de cuma günü hisse alanlardanım ve göreli olarak ciddi zararım var arkadaşlar. İnanılacak gibi değil, şelale misali indi kağıt ve birçok arkadaş gibi satamadım maalesef. Borsada herkes kazanır kaybeder. Yeter ki sükûnetimizi ve sağlığımızı koruyalım. İster istemez uzun vadeci olduk bir kere. Sabırdan başka çözüm yok.
Söylenecek çok şey var. Yazılarınızı dikkatle okudum. Galip ne derse o olacak gibi duruyor şayet bir haber gelmezse spk ya da şirket yöneticilerinden. Kendi malını dolaştırıp, birkaç kademe yükseltip alıcı gelince 3 kademeye basıyor. Ve Hunter sipekin dediği gibi alıcılar kesilmeden hisse çıkmayacak gibi duruyor. Mal da olabildiğince dağılmış gibi görünüyor, ama bu sadece öngörü, kendi hissesini de alıyor olabilir Galip. Dediğim gibi para kaybedilir kazanılır. Sinirlerinize ve sağlığınıza dikkat edin arkadaşlar. Umarım en kısa zamanda zararlarınızı telafi edebilirsiniz.
Herkese bol kazançlar.
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup yatırım amaçlı kullanılamaz.