Olur olur.
Printable View
Yok hocam daha düşecek anlamı çıkarmayın. Ben zamanın birinde 6 TL derken bazı borsa ile dalga geçen arkadaşlarda tahminlerde bulundu. Lakin ben bir kere değil 100 defa da uyarsam zırnık bir tedbir aldırmadılar yorumları ile. Aksine dalga geçtiler hakaret ettiler işte. Ve geldiğimiz son nokta. Ben topluyorum. Sizede bol kazançlar diliyorum...
bence aşırı tepki verdi. gap bıraktı.
ayrıca bu spk bilanço değil. thy de genelde vergi dairesi zarar gösterir spk da kar açıklar.
teknik olarak yukarı tepki verip gapı kapatmak isteyecektir. kar ciro çok iyi ama yönetim giderinden karı makaslamışlar. 100 milyon yönetim ve pazarlama giderimi olurmuş. değişik bir şirket. maliye müfettişleri göreve :bravo: :evil:
carfursa iki yıldır müthiş zarar açıklıyor, bugün artı yaptı. bu kar yapmasına rağmen düşmüş. borsa değil kumarhane sanki :kahkah:
ytd.
KUTPO yaklaşık bir yıldan fazladır yatırımcısını bilançolar eşliğinde perişan etti. Hisseye inanan ve yatırım yaparak bekleyenler için çok kötü bir durum. Temel, teknik ne söylersek söyleyelim hepsi karavana. Oyunu kuran Patron istediği zaman istediği hareketi yaptırıyor. Darbe sonrası 4 TL'den nasıl 9,4 TL ye götürdüyse şimdide tersini yapıyor.
Saolasınız hocam sizede bol kazançlar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer günler tabana kadar 50bin Lot alıcı çıkmayan tahtada, bilanço açıklandıktan sonra ki performans dikkat çekici...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoyu görelim bakalım, detayları neymiş.