O duyduğum selalar bistin miydi yaf. Bende dedim ne oluyor böyle diye.
Printable View
O duyduğum selalar bistin miydi yaf. Bende dedim ne oluyor böyle diye.
Dolar +%1, msci -%1.5
Ezan başlamışsa benim abdestim var. Hemen duralım namaza
2008 e doğru gidiyor bu iş. O iki ortalamanın kesiştiği tek zaman. Ama henüz uzaklar. Aşağı yukarı yatay ile yakınlaştırmalı. Çok benzedi 2008 e. 84 binler falan zor tutar. 2008 in bugünkü karşılığı 65 bin. Kaptan Garan 2008 dibini zaten deldi geçti yeni dip yaptı.Kaptan gemisiyle endeks arasında korelasyon şart. Bazı kağıtlara devlet eliyle alımlar geliyor tutmak için endeksi malum fon. Ama mekanın sahibi belli. Algoritmasına elletmez. Üzerine gelirlerse mezbahaya çevirir ortalığı.
Ben de benim sistemde gezi olaylarına benzettim garan haftalığı. Yeni dip tezine katılıyorum şuan. Grafiği hazırlayıp atacam hafta sonu.
Abdest kaçmadan şu namazı kılabilsek iyi olurdu. Msci -1 e topladı, dolar + 0.50 ye geriledi.
garanti haftalık
https://i.hizliresim.com/6N06N3.jpg
gezi olaylarındaki düşüşle aynı şekilde olmuş şuana kadar yaşananlar.Bundan sonrası da benzer mi bilemeyiz ama aklımızda olsun.
Garanti'nin 4.90 altını göreceğini düşünmemekle birlikte yukarıda çizdiğin senaryo tam olarak beklentim olan senaryodur. Aşağıdaki gösterge PU yaptığında uzun vadeli alırım hisseyi Sv Dostum. 4 ile gösterdiğin dip altında her seviyeden toplarım kademeli olarak.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.