Amerika mokoko oldu. Pazartesi endekse ırza tasaddi yapılabilir. [emoji2]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Amerika mokoko oldu. Pazartesi endekse ırza tasaddi yapılabilir. [emoji2]
Arkadaşlar bu nasıl oluyor . Yönetim hergun dansöz mu oynatıyor. Bu kadar gider yazmak normal mi?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b49fdd1a53.jpg
Bence de ceo değişmeli ama büyük ortaklar memnun. Bu kadar zarara rağmen demek ki başarılı görüyorlar. Bizim bakmadığımız bir pencereden bakıyorlar anlaşılan. Hadi bunu zte için bir nebze anlarımda diğer ortak için anlayamıyorum.
Beklentileri nedir anlamak mümkün değil. Bunu da uzun süre sonra bizi kanser edip bu kağıttan çıkmak zorunda kalınca anlayacağız galiba Çünkü bura da beklerken başka yerlerdeki karlardan oluyoruz. Ne kadar dayanacağım bilmiyorum. Çünkü masallarda yazılan gibi az gittik uz gittik ama bir arpa boyu yolu gittik. 3 seneki fiyatının bile altında.
Spek dersen al sat yaparak güzel kâr ediyor. Firmanın devamlı zarar etmesi ve hiç bilgilendirme yapmaması da ekmeğine yağ sürüyor. Yeni büyük yatırımcı da yada başka bir spente gelmiyor. Ara da sırada sektördeki gelişmeler nedeni ile hisse alanlara satıp daha sonra bunların bu kağıttan bir şey olmaz diyip sattıklarını almakla iyi de kâr ediyor.
Bakalım kendi adıma ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değil sadece bu işten zarar eden bir yatırımcının içini dokmesi. herkes kendi bacağından asılır.
Bizin kel elon muski ornek alir netas pahali filan der simdi. Beterin beteri var sallana sallana gidiyormus gibi yapiyor zaten netas ...bu durumda bir sey soylemek zor..bugun alcatelin iyi reklamini yaptilar kront gibi bakalim alcatel yukselir ise onu takip ederiz en azindan
2011 ve 12 yıllarında haftalık düzenli olarak mlyon dolarlık ya para girişi olurdu yada iş bağlantısı.. sürekli istikrar vardı. Ben 2.5 aydır netaşdayım hiç bir haber yok.
Ayrıca bilanco uydurulmuş bir bilanço
Ceo'nun gitmesini beklemeliyiz.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.