Bu adamlar daha geçen bayram gibi karpuz kesmeden bırakmazlar :D
Printable View
Bu adamlar daha geçen bayram gibi karpuz kesmeden bırakmazlar :D
5.492
y.t.degildir..
5 Tl psikolojik sinir ve cozulmeler oralarda baslar..5.60 (200 gunluk ort) ustunde uc gun ust uste kapanis yapmadan alim yapilmaz dolarda, altin masallahi var ucuyor..:)
biraz daha dibe yolu var , pacal yapanlar icin 1k lik alim yapilabilir her 5 kademede, ben henuz alim yapmaya baslamadim , biraz daha cop olsun sonrasina bakariz..ytd
Gram altın bu değerleri çok yakın tarih de gördü, dolar düşse de ons artışı dengeledi. Peki biz neden ons sahibi değiliz, neden bir onsumuz yok, onun yerine neden hepimizde dolar var. Nerede yanlış yapıyoruz.
Ons alamıyoruz ama bir benzeri gram altında sayılır. 6 yıldır aynı kapalı kutuda ilerlerken birden kutusundan çıkardılar. Ons için 1500 çok şey ifade ediyor. Ons 1500 üzerine gitmese dolardan korkum olmaz. En kötüsü de acaba bankadan işlem yapmak mı. Bankada alım satım marjı insanların karar almasını engelliyor. Uzun vade düşünelim. Ama bakınız ons için uzun vade en az 6 yıl. Hadi bizi geçtim, iki ay önce dolar ile gelen bir ilaç türevi 20 liraydı, şimdi 30 lira. Doktorlardan sonra eczanı dövüyorlar haberi yakında gelir. Dün ben 10 lira için kavga edecektim. İnsanın zoruna gidiyor. Dolar bir yatırım aracıdır, bu değişmez. Ama ticaretle uğraşanlar biraz daha insaflı olmalı. Kafalarında hep o 7,20 korkusu ile fiyatları düşürmüyorlar.
Bu topike gelip de doların yükselmeyeceğini dile getirenlere anlam veremiyorum.Sonucta herkesin kendi tasarrufu.Doğru ya da yanlış karar vermiş olabiliriz.Herkes keske kendi isine baksa
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ons'a takıldık ama sanki borsada 109 bin yapacak. İkinci bir darbede oradan alırız.