investige inanıp iş yapanları tokatlarlar, yalan dünyası investing
Printable View
investige inanıp iş yapanları tokatlarlar, yalan dünyası investing
Simdi birde vergi dairesi bildirimi gelir begenmez satarlar mi acebaaaa:) 71.30 altina salma uzme gardaşim turkcelden gelen haber vodafone dan ttkom dan da gelir belki :))) Onlarla ne zaman kaç yıllık anlasma yapmislardir ki? Yeni haberler lazim bize yoksa uzun süre 2 ileri 2 geri yapariz heralde.
dönen varlıklar 12 milyon artmış, özkaynak 6 milyon artmış , vergi dairesi 10,6 milyon kar, vergi sonrası güzel bir süpriz yapar umarım, zaten kronu bilanco için alan olmamıştır diye düşünüyorum :)
Bilanço için alınmyacaksa borsaya açık şirket ne için alınacak sn Ümit.
Kaşı gözü içinmi alınacak.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket milyonlarca dolarlık iş anlaşması vs yapar dersin bilancosu güzel gelir alıp yatayım, yada şirkete bakarsın ürettiklerine bakarsın gelecekteki yerine bakarsın alıp beklersin, kront 2. şıktadır şu aşamada, ha bu yıl için anlaşmalar gelmeye başladı elki 2-3 anlaşma daha olur o zaman bilanco beklenir,
arge için harcanan para da 16,5 milyon, vardır bir bildikleri araştırsınlar bakalım
abd yine zarar yazmış orda şler bir türlü iyi gitmiyor yarın tahta yapıcı aşağıya basabilir
mal toplayacaksa da dagitacaksa da bilanco bahane edilip verecekler aşağı gibi bir his var icimde:) Yaklasik olarak gecen seneyle ayni kar gelmiş. ironsphere yine zarar yazmayi basarmis:) 1.674 ml tl. Satislar yurt disi 22 yurt ici 31.6 ironsphere 8.3 olarak görünüyor. 1 yil icinde 20 ml kisa vadeli odeme var uzun vade yok denecek kadar az . 18 ml kredi cekip maddi ve maddi olmayan duran varlik alimi yapmışlar. 1ocak- 30 nisan 2021 vadeli. Sonuc olarak finansallara bakinca bir icim karardi bu sene cok bisey bekleme dedim kendime. Sonra faaliyet raporuna bakinca biraz tebessum ettim lutfu yenelle genel müdür mesajlari biraz teselli oldu:) Sonra nedense aklima 5 tldan 20 hareketini yapip bizi uzun sure hamal olarak kullanmasi geldi birden:) Sonra birde ilk ceyrek kur farkiyla yine kotu bir bilanco gelebilir mi diye sordum kendime. Ve en sonunda tekrar faaliyet raporunu okudum kapattim konuyu:) tartismiyorum artik kendimle patronum dedigi gibi 4 sene sürecek PAM seruveninde ilk 5 e girme hayali kurmaya devam:))