Geç kaldın biraz tutmakta aylardir yazdik buraya algyo 26 idi alarko holding 11 di ben fırsat buldugum hisseye giderim bu polde çok bekledik zamaninda kazanamadik ayrı şimdi firsatı kolluyoruz sen yinede tut takipteyim seni bol kazançlar hepimize.
Printable View
Yazmayayım diyordum da; sen hakikaten kafayı yemişsin..
Trader Kemal’in dediği gibi..
Twitter da yazan benim, adım soyadım telefonum her şey gayet açık bir şekilde yazıyor..
Burada da yazdım defalarca..
Ama seviyesizlik diz boyu olduğu için yazmayı borakmıştım..
Sırf sana cevap vereyim diye yazıyorum..
Genel kurula katılacağım demenin neresi adam gazlamak..
Sırf yazıyorsun, hisseye yatırımcı gelirse gitmez mantığı güden, bencil bir insan olduğun için..
Muhtemelen ya da grup ya da patronun kalemisin..
Ama inş bu tahta 1.90-2.20 arasına gelirde 1mio tane daha alırım..
Senin gibileri gördükçe şirkete bağımlılığım artıyor..
Bizim sektör de bir tabir vardır 40 yıl sıksan bi gr … çıkmaz, diye..
Şirketi beğenmiyorsan, dediğin gibi bir şirket ise niye yatırım yapıyorsun, sat istediğin hisseyi al..
Ya da manipülasyon yapıyorsan da devam et..
Trader Kemal seni sabrından dolayı tebrik ediyorum kardeşim..😅
Tecrübe bu olsa gerek. Bu kadar hiddetlendigine göre hedefi tam on ikiden vurmuş olmalıyım. Bana ne senin lotundan, ıstersen 160 milyonun hepsini al, on loto olanla aynı konumdasın.Birde "patronun kalemi"çok ucuzca bir iftira olmuş, kendine yakışırmışsan benim için no problem.
Tecrübe nedir biliyor musun; başarıdır, kazançtır, birikimdir..
Yediğin borulara tecrübe denmez..
Hala bu yaşta buralarda 3-5 kuruş kazanacağım diye, ona buna sataşmak değildir..
Allah seni hidayet etsin dostum..
Sen muhattap olmaya bile değmezsin..
Paranoya olmuşsun..
Bence Dr a görün..
Sıkıntı yaşama şu son demlerimde, para para diye..
Kuşludan da takip et, yatırımcı adına bir şeyler koparabilirsem oradan paylaşırım..
Ama beni okuyup ta bir kademe faydam olursa senin gibilere zehir zıkkım olsun🤣🤣
Şaka len şaka, ben sen miyim..
İnşallah 3-5 kazanırsın ihtiyar..
Bak koçum, çok şükür kimsenin adamı kuklası olmadım, devletinin yanında oldum. Seni okumam, boş insanları okumam,sadece doğruyu gostermeye çalışırım. Zehiri zikimi bilseydin. Milleti arkadan bıçaklamazdınız. Neyse buradan ahkâm kesmek kolay. Keşke bende sizin kadar ucuz olabilsem,ben buyum,bu kadar lotum var diyebilseydim. Ama, ben bunu yapamam ben bundan utanırımn hicab duyarım . Siz kafaniza göre takılın. Yanlız yazarken elinizi vinsanımıza koyun "Allah var "unutmayın
Asıl sen bana bak koç..
Taaa kuşludaki yazılarıma laf atacak kadar ucuzluyorsun, yok devlet yok bilmem ne..
Hicap duyma şeklini değiştir, insanlar ile uğraşma..
Kul hakkını ez 3-5 lotu paylaşmaktan ar duy..
Ben her ay 50.000 alıyorum, hiç de utanmıyorum..
Şirketin sahibi utansın..
Yapmamak ile yapamamak arasında dağ var, yapamadığın şeyleri yapmıyormuş gibi anlatmana gerek yok..İlk satalan sensin..
Benden kesinlikle saygı falan bekleme, özür dilemeden..
Algı yapma, senden özür mozur beklemiyorum. Bir milyon lottan bahsediyorsun hergün kuşluda bi aglamadığınız kalıyor. Şükür paramda var pulumda,kendime yetecek kadar da bilgi sahibiyim. Kimseyi takip de etmiyorum. Boş yapıp milleti galeyana da getirmiyorum. Bana begenmiyorsan sat diyorsunuz, hergün kuşluda agliyorsunuz. Buraya gelip arka arkaya üç beş paylaşım yaptın diye ,yada bir milyon lotum var diye sana saygılı duyacağız. iş ara iş.
:plc::plc::plc: