22.15te bir fibo direnci cizmistim ben. 22.14ten dönmesi nizami. Eğer 22.14 uzerinde kapanış alırsak o zaman 1.5 dolara doğru gitmesi lazim
Printable View
22.15te bir fibo direnci cizmistim ben. 22.14ten dönmesi nizami. Eğer 22.14 uzerinde kapanış alırsak o zaman 1.5 dolara doğru gitmesi lazim
baskılayın bakalım p.ştlar.. seans sonunda nasıl olsa yazdıklarınızın hepsini geri alacaksınız..
Halka arz olmak bir süreç ister yani ortalama 6-12 ay karar alma,onay süreçleri vs vs deseniz ve şu an belirli bir çarpanla müracat etseniz sonraki sene elinizde daha da büyümüş bir paynet olacak.Yönetimde çıkmazda gibi geliyor bana.Belkide bunu düşünüp tamamı ve kısmen satışı ile ilgili yola çıktılar ama nasıl bir yol ise artık kimse birşey paylaşmaz oldu.Kestirmek zor.
Fiyatı 13 lere düşürseler keşke 1 sene daha toplardık.Alıştık zaten tahtadaki hareketlere.
Kimseyi yanıltmak veya birşeyleri öngörerek yazmıyorum.Amatörce düşüncelerimi paylaşıyorum.
Ve bir tavsiye içermiyor tabi ki.
bugün seans sonuna doğru yukarı alırsa süper olur.
Ek 29209
28 Ekim 2000 tarihinde Arena, 90 milyon dolar üzerinden halka arz edildi. O tarihte cirosu 140 milyon dolar. Bu bilgileri internetten araştırıp teyit edebilirsiniz. Şu an ki durum ise ortada. Hangi fiyat doğru? 22 sene öncesi mi, bu günler mi? Bu durumu sadece traji komik olarak açıklayabiliriz sanırım.
Geçen sene Arena'nın internet sitesi yenilendiğinde ''Halka Arz'' diye bir başlık vardı, daha sonra bu başlığı kaldırdılar. Utanmış olsalar gerek. Zaten yatırımcıyı bilgilendirmek adına hiç bir şey yapmayaya özen gösteriyoruz, buradan bir şekilde bilgi almasınlar diye düşündüler herhalde.
Bir diğer konu; Paynet'in hali hazırdaki yönetim kurulunu sayfasında bulabilene mükafat verilmeli :)
YTD.
Bu havada eksi yakan kağıt :)
devre kestir de tam olsun!!! endeks %+4 iken
Çok büyük o c sun