Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, bu hafta yenilenebilir #enerji yatırımlarını görüşmek için BAE'ye gidiyor.
Printable View
Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, bu hafta yenilenebilir #enerji yatırımlarını görüşmek için BAE'ye gidiyor.
size katilmakla beraber.
burda GESANDA, KONTR, SMART hepsinde kac defa yazdim,
marifet oyle 2-3 milyon dolarlik proje almak degil, artik 30-40 milyon dolarlik projeler gelmeli. bunlar icinde . o ulkelerin belli ihale sartlari var, yerel firma olmali vs..vs bu sebepten orda sirket kuruldu muhtemlen. ki olumlu bisey,
bir anda 10 kati olmaz ama 2-3 yil sonra 1000 kati rahatlikla olabilir , tabi her seyde oldugu gibi . bundada gec kaldik., avrupali ureticilerin tamami, Amerikada is yapiyorlar. ve cok buyuk volumlerde isler aliyorlar ki zaten amerikali ureticilerde var FirstSolar gibi NExt Era gibi.
Simsegin, BAE gitmesi guzel, butun Gunesciler kazanir umuyorum. Dubai , Abudhabi insaa edilirken adam gibi insaat isi yapamdi turk sirketleri , kac milyarlik insaat isleri hep inglizler , avrupalilara gitti . bari simdiki Enerji trenini kacirmiyalim, ordaki GES islerini hic olmazssa bizimkiler yapsin. ya******.
Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği 5/1.h maddesi kapsamında, DEDAŞ Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'ye yapmış olduğumuz arazi uygulamalı GES başvurumuz değerlendirilmiş olup; Eskişehir İlindeki bir araziye 3900 kWe kurulu gücünde, Lisansız Elektrik Üretimi Komisyonu tarafından oy birliği ile uygun bulunmuş ve GES yapımı için bağlantı şartlarının sağlanması koşulu doğrultusunda bağlantı anlaşmasına çağrı mektubu alınmıştır. Söz konusu Güneş Enerjisi Santrali' nin şirketimizin öz tüketimine (kendi elektrik ihtiyacını karşılama amacıyla) yönelik devreye alınması ya da uygun ticari ve kanuni şartların oluşması durumunda 3. kişilere santralin satışı planlanmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Millete ne projeler yapiyorlar kendi öz tuketimlerini karşılayacak Ges i hala kurmamislar mi o kisimdaki açıklama biraz tuhaf geldi:)
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Almanya yatırıma mı geliyor? Türkiye'ye ekonomi çıkarması
Almanya Ekonomi Bakanı Robert Habeck, beraberinde iş dünyası temsilcileriyle Türkiye'de üst düzey ziyaretler gerçekleştirecek. Habeck'in ziyaretinde Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'le de görüşeceği öngörülüyor
Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck'in, 25 Ekim Çarşamba günü Türkiye'ye gideceği bildirildi.
Alman Haber Ajansı DPA'nın Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanlığı'na dayandırdığı habere göre, Habeck'in Türkiye gezisinin odak noktası ekonomi ve enerji olacak.
SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİYLE DE GÖRÜŞECEK
Aynı zamanda Almanya Şansölye Yardımcısı olan Habeck, ziyaret sırasında, Ankara'da iki ülke arasındaki Ekonomik ve Ticaret Ortaklık Komisyonu (JETCO) toplantıları ve Enerji Forumu'na katılacak.
Çok sayıda Türk bakanla bir araya gelmesi beklenen Habeck, güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunacak. Habeck'in sivil toplum temsilcileriyle görüşeceği de belirtildi.
Robert Habeck'e Alman iş dünyasının temsilcileri eşlik edecek. Habeck'in 27 Ekim Cuma günü Almanya'ya dönmesi planlanıyor.
Dolar bazlı grafiginin güncel görünümü..
11.54$ seviyesi teknik olarak önemli bir destek noktasi idi.Şuanki görüntü tamda Cuma gunu önemli desteği asagi yönlü kırıyor gösterip tekrar üzerine atmışlar görüntüsü.Bugunku yukselisi fake değilse yarında bunu yukarı yönlü devam ettirebilirse ilk hedef bollinger orta band çizgisi olur diye düşünüyorum.Anlık 13$ civari..(364)
11.54$ (323) altında bir kapanış gelirse tekrar.Satis baskısı artarak devam edebilir diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/d5pqryq.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Takip ettiğim kanalın güncel görünümü..
Kanalın dibini siyirmislar gibi duruyor..
https://i.hizliresim.com/r7g3snt.jpg
Araplara maraplara ona şuna buna satılık GES var diyor.bu hafta bakan Şimşek bae ve katar turu olmalı, yatırımcı çağrısı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.