Kaynak arayışında önemli mesafe kat ettik ve önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız demiş başkan... Kaynak kim... Sen... Ben... Bizim oğlan... Geliyor gelmekte olan....
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kaynak arayışında önemli mesafe kat ettik ve önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız demiş başkan... Kaynak kim... Sen... Ben... Bizim oğlan... Geliyor gelmekte olan....
eyvah eyvah bu burağı g.s. da da trabzonda da hiç sevmezdim.....sevmediğim ot burnumun dibinde bitti yahu.:) . Başka adam mı bulamadın ey bjk .. Seneye de fenere giderse 4 büyüklerde oynamış olur .:) zaten bu sezon üç büyüklerden bi cacık olmayacağı için ..gönlüm trabzonun şampiyonluğunda ..param da 1,20-1,38 lerden beri burda .. Benim de hedefim % 100 kar almadan çıkmamak hisseden...sabırla ikinci sezon ortalarını beklicem ...
Fener de oynadı zaten
KAP : TSPOR : Yönetim Kurulu'nun 04.01.2019 tarihli kararı ile;
Şirketimizin 01.06.2017-31.05.2018 hesap dönemi faaliyetleri sonucu 292.463.607-TL (İki Yüz Doksan İki Milyon Dört Yüz Altmış Üç Bin Altı Yüz Yedi Türk Lirası) zarar oluşmuş (Vergi Usul Kanununa göre 298.941.740,25 TL) olup, bu zararın geçmiş yıl zararları hesabında takip edilmesine ve bu zarar nedeniyle dağıtılacak dönem karı olmadığından, kar payı dağıtılmamasına ve bu teklifin yapılacak olan ilk Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına,
karar verilmiştir.
Kar payı vermeyecegini uçan
kuşta biliyordur. kap a yazmakla
zahmet etmişsiniz...
Zaten vermezlerde bedelli dedikodusu var gecen trt de de soyledirler ama dedikodu simdilik
M.K.A.
Bugün TFF ile Türkiye Bankalar Birliği kulüplerin borçlarının yapılandırılması için anlaşmaya varmışlar. Kulüpler 1 ay içinde mali yapılarını ortaya koyacaklar TBB de nasıl bir yapılandırma olacağı konusunda çalışma yapacak....bizi olumlu etkiler mi?
TFF ve TBB ortaklığı ile kulüplerin borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili olarak ilk somut adım atıldı. Toplantıda Türk futbolunun geleceği için tarihi kararlar alındı.