doğru TL'ye güvenim sonsuzdur ama neyine? tabiiki değer kaybedeceğine!
Printable View
Liranın değeri ülke ekonomisinin iyi veye kötü yönetildiği ile ilgilidir.Bundan başka anlamlar çıkarma..
Demek ki ekonomi kötü yönetilmiş açık vermiş ki lira da o açığı kapatmak için düşüyor.
Bu ülkenin parası yine lira olacak döviz veya altın para ile de zaten değiştirilemez çünkü rekabetçi olmaz.
"İbrahim Milleti" denilmesi de sandığın gibi bir inanç meselesi değildir.
"Türk Milleti" "İbrahim Milleti"nin veya "Adem Milleti"nin bir parçasıdır dense de sorun yok ama Türk adını söyletmemek için "Türk Milleti" sansürleniyor.
https://i.ytimg.com/vi/TVUnQmA0gAc/hqdefault.jpg
Ölü soyucuları bunlar.!.!!!
Bak dostum siyaset yapmıyorum ülkenin refahından bugünlerinde geçeceğinden bahsediyorum dolar hüpletelim hadi bakalım demiyorum batsakta çıksakta tl ile devam etmeliyiz diyorum doğruları takdir ediyorum yanlışları çıkarıyorum ülkemin elini güçlendirmek istiyorum kendimce ama sen na yapıyorsun ATATÜRK profilinle elin yabancı parasından üç kuruş kazanmayı kar ediniyorsun ATA'nın bana bıraktığı parayı kullanmıyacağım düşman diye bana işaret ettiği ülkelerin parasını alacağım öylemi böyle bir ATATÜRK sevgisi yok en azından bende kesinlikle yok
hadicanım senin Attaürk sevgin sana benim sevgim bana
Ne zaman ki ülkeyi yönetenler yandaşlara peş keş çektikleri yok köprü, havalimanı, tünel geçişlerinden Dolar bazlı fiyatlamadan vazgeçip Dolar /Tl yi 3 TL olarak sabitlerler bende cent cent ekonomiye Dolar veririm. İşsizlik parasını bile yandaşlar için badem etmekte sakınca görmeyenler için mi alın teriniz tasarrufunuzu Dolar dan TL ye geçip çarçur edeceksiniz !
sizin Atatürk sevginiz vatanseverliğiniz böyle birşey herhalde oradaki ihaleleride Tl ile alacağızAlıntı:
Erdoğan'ın başdanışmanı: Afrin'de 50 küsur şehit verdik ama iki önemli kazancımız var... Oradaki ihalelerde büyük pastayı Türk müteahhitler alacak
vatansever bilader şu köprü geçişleri şehir hastanelerindeki garanti sayıları neden doalrla bi açıklada ben vatansevmez öğreneyim
umutabi sormuş ver cavabını bide şu bizdekş kamu kurumlarının hepsinin dolar hesapları ne .ikim bişeydir bi açıkla
yada ülkenin en Türk Milliyetçisi partisi olduğunu söyleyen partinin başındaki zevat en yüksekden neden parti hesaplarındaki dolarları bozdu neden 2 ay önce bozmadı