Bu güzel havada bizi bu kadar sıkmaya hakkı yok. Ben kaçarım, siz kalın ve soruları cevaplayın. Yarın ayı kapatacağız fiyatıda ona göre bir kaç basamak yukarılarda kapatacak şekilde ayarlayın artık :hi:
Printable View
Bu güzel havada bizi bu kadar sıkmaya hakkı yok. Ben kaçarım, siz kalın ve soruları cevaplayın. Yarın ayı kapatacağız fiyatıda ona göre bir kaç basamak yukarılarda kapatacak şekilde ayarlayın artık :hi:
twitter dan derlemeler;
#hdfgs piramit 1.100 açık satışı 800 düsürdü niye satarsın be adamlar
#hdfgs Patron 3 aydır piyasadaki hissenin %29,00'unu topladı. İyi yönde gelişmeler olabilir.
#HDFGS al veriyor. TOBO var
#Hdfgs 1.21 seviyesinin altında stop olur. Cuma günü %8 artıya geçmesine rağmen tobo boyun direncini kıramadı. Tobo formasyon hedefi 1.42 seviyesidir.
hdfgs de 1.20 altında parcalı mal topla hisse diplerde patronda topluyo sende onla birlikde topla ama bekletir ne zaman gider bilmem bidaki blanco tirt gelcek haberiniz olsun ama etki etmez düşüşe yani blanco tirt geldi diye çok düşmez berki 3 kademe 4 kademe düşer oda alış firsatı olur.YTD
millet şimdi gözü dikti ya 1.15 e bence artik biz 1.15 i iki kere düşünmeliyiz:-) 1.15 de ky alımı cok olursa ben şüphe ederim. ytd
hedefin genel kurulu cok onemli bakın. neden derseniz bu adam bu hisseyi neden tavan yapmadı neden milletin elinden hisseyi tavanda toplamadı bence burada deli sorular sorulmali. genel kuruldan ne çıkacak cok merak ediyorum. ytd. ytd. ytd.
genel kuruldan holding olduk HABERİ çıkaR MI ? :)
genel kurul 08..05.2019
YTD.
Hep bu güzel havaların yüzünden mahfolmadık mı biz...eve ekmekle tuz götürmeyi sırf bu ******** kağıdın yüzünden unuttum...
Kar mı? Sene sonunda sıfırlanacak kardan bahsediyorsun prenses.. vadeliden gelen yaklaşık 7-8 milyonluk faiz getirisi haricinde kar filan olmaz.. faizden elde edilen getiriyi de şirket alımına yamayarak iç etme ihtimali de uzak değil.. bu ş.. siz haremağasının çapı %10-%20 lik marjlarda.. küçük yatırımcıyı bu marjlar aralığında üten ahlak fukarası y..şağın teki
hadi yine bişeyler öğren sayemde
kafamda canlandırdığım 3 dört senaryodan birini yazayım
yükselişte ilk satıcı 1 milyon lot la akapıtaldi cuma günü
akapital e yol verdi sağ cep ten sol cebe
sonra pramit i devreye soktu zaten orada fiş çekilmiş oldu
hissede direç mirenç kalmadı
gün sonuna doğru akapital sattığının çoğunu aldı
infoyu devreye sokup 600 bin lotlada günü tamamladı
düne gelince sabah açılışta satış kademelerini satışlarla doldurarak psikolojiye oynadı
cuma günü yukarılardan alanları panikletti vede başarılı oldu
dünde 714 bin lot infodan tekrar aldı
şimdi bu sabah yazdıklarımı unutun geriye dönüp
cuma günü yazdıklarımı tekrar okuyun :yes:
daha çooook fırın ekmek yemeniz lazım