Dikkati elden bırakmayalım 2020 deki zararı 14 ayda telafi ettim
Artık kar kar zamanı
Printable View
2020 de bu hisse elimdeydi hatta daha önceleride çok kere aldıp sattım stoploss ile az bi zararla kurtardım o tarihten beri izleme listemde trend başlatınca yeniden girdim. Bakalım nerelere gidecek yükselen trendi kırana kadar tutma hedefim var bakalım. Bu arada ben çaykaralıyım
az daha detaylı bakayım dedim hisseye 2019 un 11. ayında hisse aylıkta al vermiş 21 tl den tam 14 ay rally yapmış 203,87 tl görmüş hemen hemen 10 kat yapmış 14 ayda 01/02/2021 de sat vermiş rally sonlanmış. şimdi ise haftalıkta 6. ay aylıkta ise 10 ayda al konumuna geçip rally başlatmış hisse 130 liradan. ilk ayını 166 liradan kapatmış bakalım bu ayı kaçtan kapatacak. oranlama yapacak olursak 14 değilde 10 ay rally yapsın en kötü 5 katı var diye düşünüyorum bakalım hayırlısı diyelim.
Bakalım haftayı nerden kapatacak abisi :) dün - perşembe günü en yüksek 187,40 görmüş 183,50 ile günü kapamış :)
o yıllarda zıpzıpımda ben de vardım ve hele öncesi sermaye artışında ne günlerdi çekirge gibiydi ve zıpzıp lakabını takmıştım hani tuttu da o günlerde hala borsada olan varsa beni iyi tanır ve geri gelecegim yakında ama bu gün hareket etmiş fark edemedim kısmetse buluşacagım eski göz agrım zıpzıpımla hayırlısı bakalım kısmette varsa kucaklaşırız keratayla hey gidi günler hey:bravo:
Sene 2012 yine bu aylarda 23 den almiştım.Sonrasında düşüşler 2019 kadar yavaş yavaş toplamiştım.daha gidicek çok yolu var bence
elinde olanlar sabırlı olursa
zirve üstünde kapanış yapamadı ama yapacaktır, Bence büyük bi bedelsiz rallysi yakın aylığı al vermiş zirve kırmış hisse bence bekleyene garanti kazanç.. dediğim gibi hedefim büyük elimdeki lotları artırmam lazım :)