0.91 önemli olabilir..
Printable View
0.91 önemli olabilir..
Pasta atabilen varmı. Tşk
Guzel bir gunun ardindan tekrardan herkese selamlar 0.70 lerden bu yana hedefime geldim ve bugun kasayi 0.84 itibari ile bosalttim yarin icin takipteyim :) Allah kazancinizi daim etsin.
Onu bunu bilmem. Kaç gündür hacmini artırarak ilerliyor. 85 üzerinde iki gün daha kalırsa 1 tlyi hedefler. Bunu ben demiyorum hemen bütün teknikçiler söylüyor. İsanbul tower 205 bittiğinde bina değeri 3- 4 milyar tl olacak deniyor. Sadece oradan kasaya 200 milyon tl girse zaten şu anki fiyatlar hayal olur. Yatırım yapıyoruz sonuçta sabırlı olmak lazım. Ben bekleyeceğim. ( yatırım tavsiyesi değil. tamamıyla kendi yorumumdur)
2 ayda engin yeşil ve inşaat toplam 30 milyon lot sattı 1 altından ya plan olmasa bursan satar mı taşır 5-6 ya satardı ama bence başka şeyler var gibi zira halka açıklığı artırıp operasyon yapıp ben düşükten sattım diyecek ve imaj çizecek ya da başka bir satış var o kadar proje var 205 de bile 1+1 700 binden başlıyor siz hesap edin saygılar bence sabır ama engin bu ytd
2-3 gundur takaslardan benim anladığım patron bir gruba sanki yol vermiş gibi aralarında top gezdırıyorlar hisseyi de yukarı çekiyorlar, buradan olabilecek şeylere bir senaryo yazsak ; ya güzel bir haber gelecek onu pazarlıyorlar ki patron buralardan mal çıkacak , ya da patron ben daha hisse satmayacağım sözünü verdi siz işinize bakın ne kazanırsanız sizindir diyor , bu da ekrandaki rakamları çok anlamsız kılıyor ...
bu hisse de yorum yapacaksam hep kötümser düşünürüm 7 senedir burada iyimser olacak bir şey görmedim ..