Millet 2 gün gecikmeli uyandı.
Böyle daha iyi, sayelerinde biraz daha almış olduk.
Aksen de zaten uçsun kaçsın beklentim yok.
Ağır gitsin sürekli gitsin bana yeter. Demirbaş hissem zaten.
Printable View
Irak haberi gelemeden neler geldi..
Maşallah..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde ırak gelse vay vay masallah
Adam sizi beni falan düşündüğü için değil, holdinge nakit girişi sağlasın diye verecekti zaten :). Covid olmasaydi bu sene de verecekti zaten. Bu seneki yüklü ödemeleri zaten halihazırdaki alacaklarla öder ve ödüyor her çeyrek zaten. Ama bu yatırımlar da bayağı fazla olduğu için temettü vermez heralde. Arti olarak hala daha congo ve cameroon da yaklaşık 600MW daha kovalanıyor. Neyse zaten kursun da temettü vermesin yeter. İnsallah yurticinde diğer sirketlerdeki santralleri falan alir da(atıl) onları da gider kurar sağda solda. Bu iki gündeki kap larla beraber, global DEV olma yolundaki 2. basamağı da attık. Nice basamaklara diyelim. Bu arada anlaşmalar 25-30 yıllık bunlarda dikkat etmek lazım.(Amortisman) zira halihazirdaki yurtdisi santral anlaşmalarinin sureleri uzun olmadigi icin yillik 40mn dolar amortisman yaziyor afrikada. YTDRedmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim açımdan (ölçek olmasa da) aksa enerji 2. Sasa dır. Kendi açımdan ana malımı yatırımlar bitene kadar vermem.
Tüm ortaklara hayırlı olsun demek isterim. 4-5 aydır burdayım ve burada yatırımcı olmak gerçekten çok zor. Umarım tüm ortakların beklentilerini karşılar.
arkadaşlar şirkete özbekistanda kurulacak olan santralin ekipmanını nasıl karşılayacaksınız diye sordum( antalyada atıl 300 mw vardı(şirket açıklaması),urfa ve manisadakileri de eklesen 740 olmuyor çünkü) bana vanda da ekipman olduğunu söylediler.. tabi şirkete ait olan pasif ekipmanların toplam miktarını tekrar sordum. yarın cevap gelir.ayrıca özbekistanda ilk açıklanan miktarın dün açıklananlardan önce faaliyete gireceğini belirttiler. buharadaki için yer tahsisi yapılmadığını belirtmelerine rağmen 4. çeyreğe yetişecek demeleri, şirketin santral kurma konusunda hızlandığını işaret ediyor...