komisyona çalıştık bugün...
Printable View
komisyona çalıştık bugün...
Pala dondu dolasti makasi 10 puana getirdi :)
en baştan beri söylüyorum ukrayna savaşının sonu ne olursa olsun potin bitmiştir
içeride belki an itibariyle oyu artmış olabilir
ama şu yaptırımlar sadce 6 ay sürsün herkes yandım anam namussuz putin diye haykırmaya başlar.
potin artık siyasi meftadır. dünyada yeri yoktur.
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/yf8p9ib.PNG
Türkiye'yi soruna bulaştırmak istiyorlar.
>>>>>>>>>>>
18.59: Rusya BBC News'a erişim engeli getirdi.
18.41: Kommersant'ın haberine göre 15 maddeden oluşan plan Ukrayna'nın NATO'ya giriş hedefinden vazgeçmesini, ülkede yabancı askeri üslerin ve silah sistemlerinin kurulmasına izin vermemesini öngörüyor. Buna karşılık ABD, İngiltere ve Türkiye Ukrayna'ya güvenlik garantisi verecek.
18.05: Financial Times, Rusya ve Ukrayna'nın taraflar arasında ateşkes sağlanması ve Rus askerlerinin ülkeden çekilmesi konusunda bir plan hazırladığını yazdı. Planda Ukrayna'nın tarafsızlığını ilan etmesi ve asker sayısını azaltması öngörülüyor. Kremlin sözcüsü Peskov haberi "Ayrıntı vermek için erken" sözleriyle yorumladı. Peskov ayrıca iki ülke liderlerinin müzakere etmek amacıyla değil, anlaşmayı bağıtlamak amacıyla bir araya gelebileceğini de söyledi.
Zaytung haberi sandım gerçekmiş
Yazık valla
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den yabancı yatırımcılara: “Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun, mevzuatı da değiştiririz.â€