Bakalım bu hafta Araplardan olumlu bir yatırım haberi gelir umarım..
Printable View
O zaman ceene üretimi her anlamda yapması en iyisi olacak.montaj üretimiyle bir yere kadar.yakin zamanda bu iş halledilmeli ve piyasa çözebilir. İlk öncelikle enflasyon düşmeli.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tane cwene' den yana tereddütüm yok.
Patronun 'da , CEO 'nunda samimiyetine inanıyorum.
Cwene deki çalışmalar ortada
Laboratuvarda ortamında gerçekleştirilen çalışmalarda var.bunlarin en kısa sürede telif hakları alınarak üretime geçeceğine de inanıyorum.
Hisse senedi taşımanin kuralı belli.
Gelecek enerji üzerine .
Mesela Abd nin tüm savaş gemileri nükleer enerjiyle çalışıyor.binlerce gemi hiç yakıt harcamadan dünyanın 4 bir tarafını geziyorlar.
Türkiye bir üretim üssü ama enerjisiz olamaz.
Enerji maliyeti çok önemli zamanında yatırım yapmak gerekir.mesela nuhcm bu işi bitirdi.yesil enerji ile ürettiği çimentosunu dünyanın her yerine satacak.
Ülkemizde en kısa sürede her taraf güneş enerjisi paneliyle dolacak.
Siz bilirsiniz.
Hisse senedinin fiyatı şu olur, bu olur demiyorum.
Zaman herşeyin ilacıdır.
teknik analiz kahve falına benzer.
Hisseyi götüren şey haberdir.habersiz giden hisse bir süre sonra aşagi yönde çakilir.
Hissesinin bir falına bakalım o halde son durumda ne gösteriyor..
Daha öncede benzer şekilde düşüp düşeni kırdıktan sonra guzel bir ivme yakalamış.Tam da o noktadayız falimizda..
Önemli destek:11.54$ (Güncel kurla 323/324)
https://i.hizliresim.com/6h07t8g.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Evet hissenin fiyatını taşıyan unsur haber olmalı dedim.bana göre şuan 1000 TL ye götürecek haber var ama . Borsada zamanı bilemeyiz.
Önemli olan enflasyonun dizginlenmesi.aksi halde birikim erir.
Şimdi cwene'den hidrojen üreten güneş paneli haberini bekliyorum.