Pepe 1 maç ceza aldı yanılmıyorsam Galatasaray ile oynayacağımız maçta oynayacakmış.Hayırlısı olsun.YTD
Printable View
Pepe 1 maç ceza aldı yanılmıyorsam Galatasaray ile oynayacağımız maçta oynayacakmış.Hayırlısı olsun.YTD
Stadı yenilenen, forma satışından sponsorluk gelirlerine, yayın gelirlerine kadar tüm gelir kalemlerinde rekor kıran; her platformda fırsatını bulup gelecek vaad ederek, vizyonlarını pazarlayarak, zımnen yatırım yapılabilir firma hüviyetine büründüren bu zihniyeti; yatırımcılarını mağdur eden bu "kağıt" parçasını şikayet etmiştim. Öğrendim ki bu "kağıt" ile ilgili yaptığım şikayet başvurusunu kabul edip "piyasa dolandırıcılığı ve bilgi suistimali" başlığı ile incelemeye almışlar. Arkadaşlar kimse -ahlaki sınırlar içinde ve normal şartlar altında- kolay para kazanmıyor. Yazıktır günahtır. Ben samimi bir yatırımcıyım. Daha doğrusu ilk başta kendimi böyle görüyordum. Şimdi ise suistimal edilmiş bir yatırımcıyım(!). Kimse kalkıp da "doğru zamanda girseydin" veya" başka kağıtlara yatırım yapsaydın" gibi esasa müessir olmayacak sözler söylemesin. Konu ben ve/ya sen meselesi değil... Konu hangi zamanda aldın sattın meselesi değil. Ben doğru zamanda satmış sen yanlış zamanda almış olabilirsin. Mesele zihniyet (leri)... Yazık ya! gelecek projeksiyonlarını gözümüze gözümüze sokarak iki yılda neredeyse yarı yarıya değer kaybettirilir mi? Tamam zarar edelim. Değil mi ki hisse senedidir. Kar da var zarar da.. Ama kategorik olarak bu başka bir şey !!!
2016 yılı mayıs ayında söylenmiş;
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olağan mali genel kurulda kulübün mali durumu hakkında konuştu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Planımız önümüzdeki 3 senenin sonunda Beşiktaş’ın borcunu 100 milyon TL’nin altına indirmeye çalışmaktır. Yaklaşık senelik bütçe o zamanlar 150 milyon TL iken önümüzdeki sene bütçe 600 milyon TL olmuştur” dedi.
sizin sözlerinizdeki gelecek projeksiyonuna örnek
Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin. Neresinden bakarsan aldatmaca neresinden bakarsan hırsızlık, neresinden bakarsan planlı, örgütlü tuzaklı para kaldırma hareketi. dikkat ederseniz 4 aydır gazeteler ara ara beşiktaşın ne kadar gelir kazandığını, avrupadan ençok kazananlar arasında kaçıncı olduğunu ısıtıp ısıtıp veriyor. aynı şekilde tv de de bunlar hep planlı olarak yayılıyor. beşiktaşın her pozitif durumu yatırımcıya mal çakmak amacıyla kullanılıyor. bugün kağıt 3.3 lara gelmiş. bugün bile bir umudu varken burlarda. siz yarın gs maçını kaybettiğini veya berabere kaldığını düşünün. bir beklenti de kalmayacak. en azından 5 ay boyunca. kağıdın nerelere sürükleneceğini hayal edebiliyormusunuz. peki neden durum böyle. sebebi her olumsuz durumda en kötü fiyatlanan kağıt her olumlu durumda da mal çakılarak yükselmesi durdurulan kağıt olması. 7 liradan bir kağıdın finansal olarak gelişmesine karşılık 3 liralara düşmesi normal mi? 3 ay önce yazdım. kağıt 4 lirayken satamayız düşeceğini bile bile satamayacağız. yarın kağıt 3 lere sabitleyecek besbelli ama bize yukardan kitlemişler kağıdı satamıyoruz yazdım. bugün de yazdıklarımı yaşıyorum. bile bile bu durumdayım çünkü amaçlanan da zaten buydu. hayatımın dersini aldım. beşiktaşın gerçek yüzünü gördüm. yazıklar olsun. haram zıkkım olsun herkese. umarım haftasonu fark yer. çünkü kazansa da çık-ma-ya-cak. sadece billete yine mal satmak için sebep olarak kullanılacak.
Değerli kader ortağım... Sonuç ne çıkar veya çıkar mı bilmiyorum ama öncesinde kulübe sonra da spk ve bimer'e yazdım. Devletin kurumlarından ses geldi de asıl ses vermesi gerekenden çıt yok. Haksızlığa boyun eğersek daha çok haksızlığa uğrarız. Tabirimi mazur görün ama eşekliği kabul edene semer vuran çok olur. Ben gücüm nispetinde refleks gösteriyorum. Bir şey yapmalı diye düşünüyorum. Sonuç beklentisinden bağımsız olarak...
DAYanın arkadaşlar, bu hareketleri bjk yapmaya başladı, Arife gününü bekleyin, bayrama mutlu girin:-)