Rta nin parası ile albaraka hissesi alıyor murat guler. Varmisiniz 1 lot alıp gulerin genel kuruluna gitmeye. En geç ptesi 1 lot gulernalin ve genel kurula gelin.
Printable View
Rta nin parası ile albaraka hissesi alıyor murat guler. Varmisiniz 1 lot alıp gulerin genel kuruluna gitmeye. En geç ptesi 1 lot gulernalin ve genel kurula gelin.
Sultangazi'de 'maymun çiçeği ' hareketliliği: Test sonuçları bekleniyor!
İstanbul Sultangazi'de ellerinde çıkan yaralar nedeniyle yabancı uyruklu 2 kişi eczaneye giderek ilaç istedi. Eczacı, 'maymun çiçeği' şüphesiyle durumu yetkililere bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri, 2 kişi ile yanlarındaki arkadaşlarını cadde üzerinde durdurdu. 3 kişi ambulansla hastanede götürüldü. Maymun çiçeği şüphesi olan 3 kişinin test sonucu beklenirken yaraların sebebinin 'suçiçeği' olabileceği de kaydedildi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Yatırımcıyı dinlemişler...[emoji848]
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimizin 01.06.2020 tarihli özel durum açıklamasıyla*kamuya duyurulmuş olan, Şirketimiz tarafından GLRYH ve RTALB paylarında alım*satım emirlerinin kabul edilmemesine yönelik kararı, Şirketimizin 08.06.2022*tarihli Yönetim Kurulu toplantısında gözden geçirilmiş olup, yatırımcılardan*gelen talepler de dikkate alınarak, 13.06.2022 tarihinden itibaren GLRYH ve*RTALB paylarında alım satım emirlerinin yeniden kabul edilmesine karar*verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardusun arzını a1 yapıyordu.
Pardusa açık tutup güler ve rtalb e kapalı olması komik olurdu.
Olması gereken oldu.
Hisse geri alımı değil,nedir bu?
Herşey er-gec aslına rücu eder
Aslı 10 TL altı mı, yoksa 3 haneli rakam mı
Zaman gösterecek
Malatya fabrikası, Bedelsiz hisse dağıtması, A1 kapital 'in halka arzı, Mayıs sonunda yeni ARGE ürünün üretimi için adım atılması, grubun Pardus ile nakit kazanımı, beklentileri
Olumsuzluk ise. Korona bitti, şirket şeffaf değil, yatırımcı lehine af atmıyor yönetim