10 F/K mı?
Printable View
İyi firma yalnız fiyat hareketleri dandik firma gibiydi 2-3 ay öncesine kadar tam düzeldi derken eski dandik günlerine geri döndü...
CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birgün Info, bir gün Yatırım finansman, bir gül iş yatırım...!!!
Kiralık katil bulmak kolay, lotu verirsin senin adına yatırımcı öldüren satılık k.ö.p.e.k bulursun..!!!
6 yıl oldu, hala hissede normal bir düzeltme yada silkeleme olmuyor, alan satmayınca işin p.o.k.u.n.u çıkarana kadar her pisliği yapıyor hırsızlar..!!!
Bundan bir ay önce yazdım 16,60 ları görmeden 30 üzerine getirmez bu keltoş dedim, huyudur insanı bıktırana kadar uğraşır, fırsatı buldu mu kimsenin gözünün yaşına bakmaz malına çökmek için her şeyi yapar..!!!
Beni yıldıramaz, orası kesin, Şubat sonu 35 TL den bedelsiz alırız Aralık 15 te 70 TL den satarız..;-))
Arada yediği naneler umrumuzda bile olmaz, seve seve ederine getirecek seve seve..;-)))
Satmadığımız için biyerlerini yırtsa da faydası yok, üç değil onüç kurumdan operasyon çekse vız gelir tırrıs gider, dolar bombası patlasın ben o zaman görücen elindeki 1,5 milyar TL lik dövizi neresine sokacak..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Hırsız i.p.n.e l.e.r.e son uyarımdır..!!!
Vestaya malın nereden geldiği hala belli değil tamda özaka has bir iş patron gene bi dolap çeviriyor hayırlısıSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesta menkul deki mallar uzun zamandir hareketsiz duruyor. O kurumun ismi degismisti bir sure once. Hatirladigim kadariyla o mal daha fazlaydi hisse 3-4 lira civarindayken satmislardi. Bu kalan kismi.
Fisekhane icin ne kadar degerleme cikabilir acaba? Ben 1-2 milyar arasi ozak payi bekliyorum.