Tamam işte bu dolandırıcı markalardan biri...
İçindeki açık sarı sıvı kesinlikle zeytinyağı değil... 5 lt lik kutularda 400-450 TL ye satıyorlar bu ve buna benzer markalarda...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tamam işte bu dolandırıcı markalardan biri...
İçindeki açık sarı sıvı kesinlikle zeytinyağı değil... 5 lt lik kutularda 400-450 TL ye satıyorlar bu ve buna benzer markalarda...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/i5mxamn.jpg
Bir zamanlar "Biri bizi gözetliyor" diye bir TV programı vardı, galiba programın adı "Biri bizi düdüklüyor" olmuş.:kahkah:
tenekelere yazı yazan makine yerli olmalı :he:
yabancı üretim olsaydı, ı yerine i yazardı :he:
Bir de Mudanya Köy Koop, Mudanya Birlik gibi markalar da var...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunların çoğu izmir üretimi olur. Her yıl markaları tarım bakanlığının tağşiş listesinde yer alır markanın adını değiştirirler ertesi sene tekrar listeye girerler. Yıllardır her sene marka değişir sahte ürün değişmez.
İzmirde kaç kilo zeytin üretiliyor ki fabrika dolu her yer
Uzak durun
Benim Antepte bahçesi olan arkadaştan her yıl (genelde) 1 büyük teneke alıyorum..Geçen yıl 1800 gayme benden aldı. Elimde yağ olduğundan orada kalmıştı deprem olunca da kargolaması uzun sürdü Mart falandı elime ulaştı...Bu yıl idare ederiz seneye de Allah kerim ...Alım gücümüz devam ederse seneye de alırız