Düğünden bir kaç ay önce tutmuşlar demek evi. Ayhan başkan benden önce dede olur.
Printable View
Siz her cemaatçiyi sakallı cübbeli sarıklı zannedin.
Üzerinizde küfe yok pot pot atıyorsunuz. Bakınız dünyada ki tek ekonomist zat ne diyor. Biz kararları ölçüp bilçip hangisi bize en uygun ona göre adımlar atıyor kararlar alıyoruz demiş. Benim en çok merak ettiğim bu ölçülmüş biçilmiş kararlar adımlar benim dürbüne nasıl denk geldi. Söyleyin hemen biri bu kararların yörüngesini mi değiştirdi. Koskoca ekonomistin yanlış karar verecek hâli yok. Belki de bu füzenin içine emekliyi imha edecek bişi kattı dış güçlerden biri nereden bileyim. Batman egeduk sizin parmağınız var mı bu işte kızmaya kızarmaya başladım bak.
Syn Tınaz boşver gitsin...Dediğim gibi sen yurtlarını seçmiş yatırımını yapmış, emekli maaşını cebine koymuş bunlar içinde bedel ödemişsin..Burada kalan bizler seçim döneminde köprüden önce Son çıkış dedik...Muhalefette , seçmende iplemedi....Herkes bavulla parasına baktı a.q...:kahkah:
Neyse sıradan bir insan olarak son seçimde Memura seyyanen gökten para yağarken bizede kolisi 120 try yumurta 550 try ye kıyma almak düştü...
si....et gitsin....
Kırgızistanda kıyma 208 tl taşın buraya
Kurbanda danaya 21.500 ödedim burada 5.000tl vermişler. Millet bavula et koyup götürüyor çok güldüm
Organik doğal balın en iyisinin kilosu 400 tl