Estağfurullah. Şifa diledim sadece. :notr:
Printable View
1 ile 18 arasında fark yok... her ikiside peşkeş, her ikiside soygun
ben ticaret erbabıyım
bak burada hesap ettim..
benim dediğimi yaparsan devlet payı % 70'i bulur...
70 almak varken... 1 de alsan devleti soydurmaktır, 17 de alsan devleti soydurmaktır
siz AZ soydu, ÇOK soydu peşindesiniz
ben hiç soydurmama
o yüzden rakamaların 3 aşağısına 5 yukarısına bakmayın... ANAFİKRE odaklanın ANAFİKRE
tamam benim fazla yadığımı altun % 1 meselesini unutmayıp, gündeme getirdiniz
buyrun bunları cevaplayın...
alın hesap makinalarını hesaplayın
hayır çıtak senin hesabın yanlış, hökümatın yaptığı doğru deyin
bunlara neden birşey deyemeyorsunuz
NOT: 200 ü kullanıp yırtmaya çalışmayın... olayın böyüklüğünü anlatabilmek içindir... zaten gönderide KÜFÜR varsa, soygun çok böyüktür, ve dayu bu yüzden sövmüştür... 100 olsa ne olur ? 50 olsa ne ? ben devlet 1 kuruş zarar etmesin istiyorum
Ben devletin uygulamasını yazdım.
Siz hükümet diyorsunuz.
Gelir vergisini hesaba katmıyorsunuz.(KOZA dan örnek paylaştım)
Kardeşlerim açın 1 maden sahası sizde kazanın.
Ben daha önce maden sahası ihalesine girdim ve kazandım..kimse bana sen ihaleye giremezsin demedi.:yahoo:
Mevduat faizi %50-Kredi faizi %70-80 cıvarı.
Gidin ticaret yapın,işletme açın,üretim yapın...görün ebenizin örekesini. :halay:
5-7 sene önce asgeri ücret 2.250 tl idi,güncelde 17.500 tl oldu...kıdem tazminatları ödenmez durumda.
dayı son yazıyorum.
devlet HÜKÜMETTİR. çünkü kararları o alır... o yüzden teorik olarak ben herşeyi hükümete yüklerim... bu 1
bütün devlet çalışanları bir bakanlığa bağlı değil mi ? bakanı seçen kim ? SEN
eeee... bakan sorumlu... topluca hükümet
maden işletiyoruz. bir senin ihalesini aldığın ve işlettiğin, birde devletin kendi işlettiği.
giderler aynı varsayıyoruz... onları çıkardık
kalan parayı bölüşeceğiz. (kalan para 100 para )
sen işletiyorsun: 20 devlete... 80 senin cebine
devlet işletiyor : 100 devlete
''ben bu 80'i neden nohut'un cebine koyuyorsun ? '' diyorum
sen deyeceksinki, ben o 80 ile, çamaşır makinası, araba, yiyecek alacam... EKONOMİYE geri katkı sağlayacam
ee DEVLETTE götüne sokacak değil;
fabrika açacak, yeni istihdam sağlayacak, atanamayıp intihar öğretmenleri işe alacak belki
birde sen 80'in 20'sini harcarken, devlet 80 'ini harcayacak
Çıtak. biraz geçmişe git....Gübre fabrikaları-Çimento fabrikaları-Devlet bankaları-Ereğli-Tüpraş-Petkim-Metaş-Kardemir in bilançolarını incele...bu işletmelerin alayı partilerin çiftlikleri idi.
Not:Devlet bankaları güncelde eskisi gibi olmasa da farklı şekilde hortumlanmaktadır.
YTD
bana KAPİTALİST DÜZENİN 1 harfini bile savunmayın
sebze meyveyi neden bu kadar PAHALI yiyoruz, biliyonuz mu ?
adana'da çiftçi portakalı 10 liraya satamazken, marketlerde 50 tl'den aşağı alamıyorsunuz ? neden
HALCİLER yüzünden
Türkiye'deki bütün haller, (bir kısmı PKK yandaşıda olan ) KARS'lılar tarafından ele geçirilmiştir.
TEKELDİRLER...
çiftçiye onlar ne reva gördüyse fiyat odur.
8 lira çiftçiye verir..(1 senelik emeğe karşılık ) kendisi oturduğu yerden 20 tl'ye fişi keser yollar istanbula