Rica ederim, benimkisi kopyala yapıştır:)
Printable View
Teşekkürler sayın T/A...
Aynı grafik üzerinde günlük,haftalık ve aylık grafikler alt alta dizildiğinde,
haftalık ve aylık grafikler her gün güncellenecek mi...
hayırlı akşamlar...
Sn. T/A hep soracak oluyorum ama siz böyle azimle bir şeyleri yenilirken ekstra bir şey sormaya utanıyorum ama bugün gözümü karartıp sorayım Endeks için genel fikriniz hala aynı mı, yoksa yeni bir fikriniz var mı, bana sanki gün içi düzeltmelerle göstergeleri fazla yormadan yukarı götürüyorlar gibi geliyor ama bu nereye kadar devam eder kestiremiyorum, bu düzeltme olmadığı içinde içimde hep bir güvercin tedirginliği oluyor :)
Elinize ve emeğinize sağlık.iyi akşamlar.
Hayırlı akşamlar...
O bölüm tamamlandığı zaman hepsi otomatik olarak güncellenecektir...
Tek sıkıntı şu olacaktır:
- Haftalık ve Aylık Grafiklerde ilgili dönem henüz kapanmadığı için kapanana kadar bir kırmızı, bir yeşil olabilir. Aynı olay Günlük içinde de oluyor ama Gün sonu güncellendiği için sorun olmuyor. Fakat diğer dönemlerde bu bir sorun olur mu bilemiyorum.
- Yoksa da en son hafta ve ay kapanışına göre hiç değişmeden sabit mi bıraksam karar veremiyorum?
Bu konuda neler düşünülebilir?
NOT: Bu bölümün grafikleri ile bizim kullandığımız eski grafikler farklı farklı olacaktır. Eski düzene hiç karışılmayacak ama yeni düzen eklenecektir...
Bir süredir ben de bakmıyorum açıkcası...
Fakat en son yaptığım çalışmaya göre buradan yazdım mı hatırlamıyorum ama hedefimiz 15x.xxx seviyeleridir...
Abartı gibi gelmiş olabilir ama bunlar normal seviyelerdir.
Fakat bu seviyeye hemencecik gelemez. Bu biraz da orta/uzun vade hedef sınıfına giriyor.
O nedenle ilk etapta 123.5xx seviyesi bizim için çok önemlidir. Burayı kırarsa hiç kormam artık 150bin 'li seviyeler ufukta görünür.
Durum bu olsa da biz yine de Sistem 'e uyup, satmamaız gereken yerlerde satmazsak olası bir tehlikede düşüşe yakalanıp, trene bakar gibi bakıp dururuz!!!