BOYP Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -156317732 Ana Ortaklık Payları: -156705763
Printable View
BOYP Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -156317732 Ana Ortaklık Payları: -156705763
Katarlıların 45 milyon lota tamam dediği haberi nere kaynaklı ki
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malımızı sevelim....o mala sahip çıkalım.:kahkah:
mal hasan, kendi tahtasına sahip çıkmıyor, sevmiyorsa,
ben nasıl sevip mutlu olayım....
iki yıl önceki portföy değerim ile şimdiki arasında uçurum var.
endeks nerede....tahta nerede...????
bugün bile endeks %0,50 eksi....
tahta 8,05......%2,90 eksi....
tamamen kansız hasanın işi...
haaaa.........unutmadan söyleyeyim 8....9 yıldır bu tahtanın içinde birisiyim.
YTD.....:28:
Osman oğlu Cem bir şey satta bu hisse düzelsin, neresinden bakarsan bak ışık gözükmüyor. Kısa vadeli borçlarını yapılandırma yapacağını söylüyor son toplantı raporunda. Fayda etmez. Sat bir şey, hadi bekliyoruz zamanın kalmadı acilde ödemen gereken 2milyar 700 milyon borç var.
yaaaw, bu tahtayı da....bu tahtanın sahibini de,
çok ama çoooook seviyorum....:kahkah::kahkah::kahkah:
Bu aralar ben de çok sevmeye başladım. Sevilmeyecek gibi değil ki. İnsanın içi kaynıyor. Tahtanın sahibini özellikle sevmek istiyorum.
Maliyet 8:45. Boyp hareketlerinden korkup zarar etmeden bir kaç gün öncesine kadar tahtadan çıkabilirdim. Ama çıkmadım çıkmayacağım. Çünkü yükseleceğini düşünüyorum. Borç çok, kısa vadeli borç çok tamam, dolar borcu var tamam . Ama mutlaka bir şey yapıp ( bir şey satabilir, Katarlılar duruma el atabilir vs.) durumu kurtaracak. Ya da dünürü Aydın Doğan gibi satabilir. Her durumda da çıkacak, çıkacak, çıkacak. Yakında...
hadi yavrum hasan....
sallandıkça uzar boyp'un:kahkah::kahkah: