Türkiye ne zaman dişe dokunur bir şey yaparsa ABD eyleme geçer. Bu belki de İdlib'e girdin Afrin'e yaklaşma uyarısıdır.
Printable View
Şamil Tayyar : ABD vize başvurularını durdurma kararıyla en ağır darbeyi ajanlarına vurdu, Türkiye'de kaldılar!
bu gibi adamları bir hafta boyunca konuşturmamalılar yasak getirmeliler
yarın bunun gibi 3 tane çıksın
dolar 3.70
borsa 5.000 aşağıda
troller burayla uğraşacağınıza butip adamların konuştururlmaması için genel emrkezinize yazı yazın
biz itidal dedikde
benzini kapan piyasya çıkacak gibi
ABD vize kararı ekonomik ve psikolojik baskı faktörü yüksek bir karar.
Geçenlerde Türkiye Lufthansa Şubesi yeni uygulamalar ile Türkiye'den yolcu sayımızı artırdı haberi vardı. ABD uçuşlarında daha çok tercih edilmeye başlandı, insanlar Frankfurt'da bir sigara molası vermek istiyorlar diye de araya sıkıştırmışlar.
http://www.airnewstimes.com/yolcu-sa...65-haberi.html
Yarın havacılık tarafı kurban seçilir diye tahmin ediyorum. 30 endeksde sene başından beri en çok artanlar arasında THYAO var.
Barzaninin bayraklarini as resmi torenle karsila kurdistan de
5 ay sonra savascam de
Abd ye cuvalla para ode 2 hafta sonra vize yaptirimi.
Bizde yedik hepsini
Bir plan var tikir tikir işliyor.
Karsi goruslu arkadaşlar kopruden once son cikis.
Sağlıklı dusunup mukayese edin. Sen ben olayi degil.
Plan isliyor goruyorsunuz. Herkes hata yapar. Hatadan donmek onemli. Hataya devam etmek aptalliktir.
Erdem mi aptal mi?
Hepimiz ödeyeceğiz. Senin yuzunden oldu demeyecek kimse size.
Bu ulkenin basbakani 16 nisan dan once evet cikmasa bolunme riskimiz var dedi.
Iki yil sonra bölünmezsek yok oluruz diyecekler.
Kopruden once son cikisa giriyoruz.
Hatadan donmek gerekiyor artik
.beklenen budur sizden
Maşallah Bee topiğe bak. Zil takıp oynuyor lar resmen.. Hayatımda buradaki kadar Çok bilmiş.. İktidar a düşmanlık tan gözleri dönmüş neredeyse ******** amerikaya alkış tutan topluluk görmedim.
VSP250g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sırtını dayamış abd ye salyalarını akıtıyor...bizim ağalar da bunun bez parçasını dalgalandırdılar ya bu ülkede troller hiçbişey demedi yav...gözlerine perde indi nedense hiç görmediler bu olayı...
Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, yeni bir açıklama yaptı. Barzani, "Hiç kimse, referandum sonucunun iptal edilmesini düşünmesin; Çünkü hiçbir güç böyle bir karar veremez" dedi.