https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net...ca&oe=599ACB9F
Printable View
Haklısınız. Sanırım 70 Mehmetçik birilerinin hırsı yüzünden şehit oldu...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mv sayısının 550'den 600'e çıkarılması konusu bana hep Nasrettin Hoca'nın fil hikayesini hatırlatır...
550 Mv ne yapıyordu ki 600 ne yapacak?
Meclisteki tüm milletvekilleri genel başkanlarının ağzına bakıyor. Onun hilafına görüş beyan edemiyorlar. Edenler en yakın MHP örneğinde olduğu gibi ihraç ediliyor.
Ee biz niye bu kadar para veriyoruz bütçeden?
O zaman çözüm şu.
Seçim sonucunda seçim barajını aşabilen partilerin genel başkanları mv olsun. Başka mv olmasın.
Partilerin seçimde aldıkları misal her 1 milyon oy da mv olan genel başkanlara mecliste 1 oy hakkı versin.
Böylece tüm yasama faaliyetleri oylamalar vs. hem daha hızlı hem daha ucuz olur.
Adamlar hem dünya kadar maaş alıyor hem 2 yılda emekli oluyor. Milletin sırtından geçiniyor.
Kimden korumak için? Ve Hangi ülkede şehit oldular?
bence EVET diyenlerin savundukları 18 maddelik anayasa degişikliginin ve diger rakkamlarla belirtilmiş olanlerın ne anlama geldigini dahi okumadan sagdan soldan duydukları ile ahkam kesmektir..
çogu zaten ATATÜRK,e cumhuriyete karşı olmasındandır..fakat sıkıştıklarında yine büyük lidere sıgınanlar..
1919 da vatanın hertarafı işgal altınada iken buna karşı duran %40 bir vatansever vardı bu ülkeyi bagımsızlıgına ATATÜRK önderliginde TÜRKİYE CUMHURİYETİ,ni kurmuşlardı..
geri kalan %60 bir kesim teslim olmuş padişahı savunup amarikan mandası ingiliz ve fransız sömürgesi olmak isteyenlerdi..
birinci dünya savaşında ve balkan harbinde şehit 8 veren bir aileden gelen biri için ,,
degişen birşey yok bu %60 lık bir kesimin içinde hala vatanı degil aklını biat ile bozmuş cebinden başka birşeyi düşünmeyelerdir..diye düşünüyorum türkiye bir kişiye teslim edilemeyecek kadar büyük bir ülkedir..benim oyum HAYIR olacak..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,,,,,mustafa kemal ATATÜRK..
düne kadar pkk ile masada oturanlar T.C yi resmi dairelerden silenler fetö ile bereber ıslandık diyenler milletin başına bela edenler parelel yapı diyenler sonra ALLAH,ım ve milletim afetsin diyenler şimdi çıkmış herşeyi bana verin diyorlar ,,,
HAYIR diyenlere olmadık isim takanlar ,,,,,,EVET diyenlerdede hayır,lı olsun dilegiyle ...?