Yatsa da geri aldı zaten, temettüyü biz ödedik. ABV bu kağıdın diyorum kimse inanmuyo
Printable View
PD/DD Degeri 0,35 ,Duzenli temettu veren sirket,isbankasi istiraki,GYO lar icinde dahi en ucuzu yinede insanlar satiyor.Anlasilan bu adaletsiz fiyatlama isbankasi piyasaya girip alim yapmadan duzelemeyecek.Y.T.D
Ve 1.27 gömülür. 1.30 almak isteyene bırakılır.
Borsamızın En ucuz hissesi İSGYO'dur Defter Değeri 3.59 şu anda 1,27 TL.DİR. Ankaradaki İş Kuleleri bittikten sonra %100 doluluk oranına ulaşmıştır. Kira ve Kar geliri çok yüksek olacaktır. Ayrıca ALGYO'yu unutmuşsunuz yıllık kira gelirleri, yabancı para stoku ve yabancı para kur ve faiz gelirleri bakımından çok ucuzdur. 2017 Yılı sonu itibari ile 89 TL. olması gerekir şu anda 47 TL.'dir. Ayrıca 1996 yılından önce kurulduğundan SPK'nın saçma sapan bir tebliği nedeniyle yeni kurulan GYO lar ile kapsam dışında tutulduğundan 10.650.000 TL. Sermayesi olup, %900 Bedelsiz verme potansiyeli vardır. Arsa yatırımı olarak düşünen yatırımcılar dalın bu hisseyi alabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir sadece görüştür.
temettü hesabıma geçmiş, 1.27 alım yazdım.
benim de yatmış.
Sevgili Dostlar......
Temettünün nakit kısmı yatmış ancak %4,92 De hisse vereceklerdi...O ne zaman yatar acaba . Onun içinde yeni bir yönetim kurulu kararımı gerekiyor.....
Henüz yönetim kurulundan bir tarih çıkmadı. Geçmişe bakınca temettüden sonra ortalama 2 ay sonra bedelsiz dağıtılmış.
http://i.hizliresim.com/2J3kNd.png