Teknik olarak 95 96 dan döner diyedüşünüyorum.Tabi asıl karar spek in .ytd
Printable View
Teknik olarak 95 96 dan döner diyedüşünüyorum.Tabi asıl karar spek in .ytd
spk=spek mi?
yahu kağıt 2,5 den iniyor, 1,5 dan bürüte sok bari... sokmuyor.... neden adamın satacak malı var bitirmesini bekliyor.... mal bitti al sana bürüt...
ne düşünürsünüz...
spk içerisinde değişik işler mi dönüyor acaba....
kesinlikle ytd....
şu anda en azından düşen ilk 10 da değiliz......
arkadaşlar lütfen zarara satmayin gemiyi terk etmeyin dayanin
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lirada tutunurmu ne dersiniz,tabi borsada kural şudur dip yoktur dibin dibi,o dibinde dibi vardır ortalama düşürmek için dibi bekliyoruz artık o dip neresi ise
Maliyeti 2 lira olanı düşünün hele birde 10bin lot felan alıpta kaçamayan varsa çok yazık 10bin tl zarar
Son saniye alımı için ne dersiniz. Artık yükselişe geçeceginin işareti olabilirmi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir spk bile ne oluyor kardeşim bari bir kaç kademe yükselt dercesine bi olağandışı hareket uyarısı yapmış. Zaten bence de fazla abarttı.artık 3-5 kademe yükseltirler herhalde. Ben de 1, 01 den az miktar aldım 0,99 u bekliyorum ama sanırım gelmez artık. Ytd
arkadaşlar yani bugun indeks -1,43 iken mrgyo nun -2,86 kapatması iyi 1,02 kapatması ve son saniye alımları hep pozitif bizimde pozitif olup sabırlı olmamız lazım daha yeni satış yedi haftasonu demlensin yeni haftaya inshallah çıkış ile başlar ve öyle devam eder..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.