Ankara'da Çukurambar sağlık ocağında ücretsiz PCR ve antikor testi yaptırdım yoldan geçeni çeviriyorlardı benide çevirdiler :) 100 tane kotaları varmış onu doldurmak için enteresan
Printable View
Ankara'da Çukurambar sağlık ocağında ücretsiz PCR ve antikor testi yaptırdım yoldan geçeni çeviriyorlardı benide çevirdiler :) 100 tane kotaları varmış onu doldurmak için enteresan
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak : Milli enerji hamlesi adım adım meyvelerini verdikçe ülkemize vurulmaya çalışılan prangalardan nasıl birer birer kurtulduğumuzu tüm dünya hayranlıkla izleyecek"
Ben tamamına inanmıyorum.
Yalanlarda çığır açtılar hangi birine inanalım.
Hamaset Padişahlığı
Tek bildiğim ve hissiyatım Anayasayı halledince seçim olacağı.
Ve buda öncekiler gibi unutulacak.
Benim gaz çıkarımım bile bundan daha çok olabilir haaa:oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=LxGdaCfpNrc
Sebahattin bey demiş yalan demiyorum amma çok çabuk terse düşüyor bu durumda kendilerini doğru söylemeyen oluyor der.Kabaca.
Otokar Tulpar yaptım derse inanırım.
Tank yaptım dersede inanırım.
Akdeniz'de gaz bulunması daha yüksek ihtimal.
Yabancı basında okursam inanırım.
Buranım basınına,iktidarına ve siyasilerine inancım yok.
Artık iyice zayıfladı virus galiba
Pek çok vaka ateşlenmeden
Ayakta atlatılıyo
O gün altı yedi arkadaşta çıktı
Bi hafta on gün sonra
Turp gibi döndüler
Test sonucundada
Ya nasıl olur
Gayet iyiyim muhabbeti
Bundan sonra iş
Algıya bindi
Mahsus ticari beceriksizliklerini
Dev şirketler ve devletler
Buna sorumluluğu yıkma maksatlı
Medya bombardımamındalar
İnsanlar nasılsa
Önüne konana inanıyolar
Perception management
:ok:...Onda hemfikiriz...Esasında doğu akdenizde böyle bir haber peşindelerdi,baktılar oradan ekmek yok,dikkati karadenize çevirmeye çalıştılar,zaten karadenizde bir çalışma vardı ama kör topal gidiyordu,üstelik bu alan Romanya,Bulgaristan,Ukranya bölgesine yakın,esasında karadeniz gaz deposu,ama donuk olarak işlemesi çok zor,bizim bulunduğumuz bölge çok derin,diğer ülkelerde böyle bir durum,yok,yani koy versin gitsin balıklar oltaya takılsın:evil: