Yazdıklarımı tekrar tekrar oku, anladığında haber et, yeniden durum değerlendirmesi yaparız...
Printable View
Endeks 60 bin de iken (bugunku 600) 10 liradan bedava diye atlayan cok adam gordum, atlamayani dovuyorlardi
Bu tahta aylarca, belki yillarca 0.2 defter degerinin altinda islem gordu.
O zamanlar bu devlet bankalari adam gibi adamlara bagliydi, simdiki gibi arpalik yapilmamisti.
Bugun endeks gelmis 570bine, hala 12.5 kavgasi yapiyorlar.. guler misin aglar misin? :drunk:
Neyse sadede gelelim. Bu sene 0.2 defter degeri ile 3.05 (manidar degil mi?) yakar mi yakar.. Ben sasirmam.
Varlik fonu da atesler bir 20 milyar daha, coker mi bankanin yarisina... hic affetmez.
Ha burasi aglama duvarina doner mi? O gun gelsin de, aciyani s....ler .
ben seni iyi anliyorum pozitif kardesim, hic bozma istifini.
Benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında bir bağlantı yok,
Kim neyi nasıl yönetmiş, niye ne zaman almış, kaç FK, kaç PD bunlarla ilgili bir şey mi yazdım..?? YOK...
O gün gelir bugün gider, acıyanada acımayanada, STOP koyanada ben karışmam, herkesin kendi bileceği işler...
Sayın kahırlı; biraz sonra yatacağım yarın nöbetçiyim...
Son kez sana anlatayım sen anlarsın belki beni; ben sanada pozitif beye de saygı duyuyorum.Lütfen inandıgınız hisselerde pozisyon açsanız ve benim gibi 3 yıllık bir yatırımcıya( hisse batsın kabülümdür) ve yardımlarınız içinde teşekkür ediyorum, bu hisseye inanan bir yatırımcı olarak saygı gösterseniz çok mu şey istemiş olurum...İyı geceler.YTD
sayın ozan lütfen bugüne dair haber paylaşırmısınız
17 ocak 2023 çok önemli
eğer bugün karar çıksaydı aynı haberi farklı sitelerden 100 defa alıntılardınız:kahkah:
neden şimdi paylaşmıyorsunuz?
bir engel mi var acaba sizi tutan mı var
bizi çok değerli haberlerden mahrum bırakıyorsunuz
sayın ozan yattınız mı ?
kafanızı yastığa koyup rahat yatabilecekmisiniz bu gece?
kaç kişinin vebalini aldınız acaba?
bunları düşünerek uyuyabilecek misiniz?
özür dilemeyi düşünüyor musunuz vebal aldıklarınızdan
17 ocaktan sonra başka bir tarih var mı kafanız da bu sefer son diyebileceğiniz?
Pozitif, haklı uyarılarınla çok iyi iş çıkartıyorsun, aynen devam et. Senin yaptığın, şeytanın avukatlığını üstlenmek gibi bir şey. Forum kuralları içinde burada özgür düşünce ve tecrübelerini paylaşan, gayet yerinde uyarılarda bulunan senin gibilere sansür uygulatıp bu ortamdan kovmaya çalışanlara gülüp geçmek lazım.