sayın yetkili ayı hakları ne olacak peki ayıyız diye gelen vuruyo giden vuruyo
Printable View
sayın yetkili ayı hakları ne olacak peki ayıyız diye gelen vuruyo giden vuruyo
İsc bedelsiz hazirligi gibi sanki. Kayıtlı sermaye tavanı basvurusu
bende onu soruyorum arada kaynadı gitti, çarşamba günü iptali hangi kanuna göre yapıldı, yarın yüksek açılırsa kısada olanların zararlarını kim karşılayacak, yarın yukarı gap yaparsa ben zararımın karşılanması için spk ya yazacağım bakalım ne cevap verecekler. bence
siz o sayın yetkili misiniz cevabınız için teşekkür ederim kış uykusuna yatayım madem diyelim ki bazı ayıcıklarım endeks düşüyor diye salı short açtı çarşamba iptal oldu yarın yüksek açacak o ayıcıklar ne olacak beni boşverin ben kış uykusuna alışkınım zaten batağım battı balık yan gider
1)programı kapatın 2) bilgisayar ile dış dünyaya bağlantınız olan internet hattını kapatın, 3) bilgisayarı yeniden başlat yapın 4) interneti açın 5) bilgisayardan internete bağlanın ,6) sonra programı tekrar açın. eski matriks ise , grafik verilerini güncelleyi çalıştırın. Eğer olmadı ise sırayla tekrar dediklerimi yapın yalnız bu sefer 2 no ile 3 no arasında evin komple şalterini de kapatıp açın....
eğer gene olmadı ise şalteri kapadıktan sonra binanın trafosu olacak aşağıda. onu bir elektirikçiye söktürüp taktırın. gene olmazsa elektirik idaresini arayın , bulunduğunuz bölgeye elektirik bağlantısı yapan ana trafoyu kapatıp açsın.
Hahha ne yabancı çıkması yahu malda olan babalar malı yıkacaklar alıcılarına