Vay vay vay, bunların yatacak yeri yok yaw. Adamların gözü kararmış biçecekler ky'i yazık günah. YTD. Sallıyorum...
Printable View
Vay vay vay, bunların yatacak yeri yok yaw. Adamların gözü kararmış biçecekler ky'i yazık günah. YTD. Sallıyorum...
İnanılmaz büyük ormaifas çocmaisfa yapılıyor bu tahtada. Diğer sigortalar (anadolu,türkiye) zirveden yüzde 5-6 puan aşağıda bu 25-30. Uyanın oyun büyük, hedef ÇOK büyük. YTD. Sallıyorum...
Tavana git orosnaif çocmaisfnasif tavana, alçılı kolunu bacağını töbe töbe... YTD. Sallıyorum... Konu başlığı ve kurum kuruluşları ve şahısları ile ilgili olmayan serbest serbest sallıyorum.
Tahta sahiblerinin ne kadar büyük at hırsızı olduklarının açık resmi:
https://i.hizliresim.com/ckwk6z6.jpeg
Yedirmez cenabı Allah çoluğunun çocuğunun geleceğini buraya bağlayan ky'nin parasına göz dikenlere rahat olun.
Çorbacılar geldikçe basıyorlar. 1'e kadar basarlar gerekirse acımazlar çorbacılara zırnık koklatmazlar. YTD. Sallıyorum. Buradan içillecek çorba varSA onu kimin içeceği bellidir.
Ülke dışından sallayım biraz: Birilerinin adı boşu boşuna çıkmaz. Yok ülkenin batışına oyna yok vergiden kaçmak için başka ülkeye paraları taşı yok ky ez. Yani... Bunlardan ne beklersin? Bu ülke ve başlık hakkında asla ve asla kelime etmedim etmem.
Bu ülke dışından biraz daha sallayım: Ulan orosansfaisf çocnaisfna daha öncekiler gibi yine bilanço birilerinin önüne mi kondu. Guguk devletinde istediğiniz gibi at koşturursunuz tabi. Kesinlikli bu ülke ve başlık dışından sallıyorum.
Vay arkadaş, hiç Allah kitap korkuları yok biçecekler insanları. Herzaman ki gibi bu ülke ve başlık dışından konularda yazıyorum.