Bedelli işi tam bitmeden bir şey olması zor gibi. Rüchanlar katılmayanlar tarafından satılacak. Ben bu yolu izlemekte mecburdum cünkü kredi malım vardı. Kalan malı rüchansız bekelrim.
Printable View
Bedelli işi tam bitmeden bir şey olması zor gibi. Rüchanlar katılmayanlar tarafından satılacak. Ben bu yolu izlemekte mecburdum cünkü kredi malım vardı. Kalan malı rüchansız bekelrim.
bedelli tam bittiğinde bugünün fiyatı tahmini 2 liranın 3-5 aya 10 lirayı göreceğini düşünüyorum, hakkımızda hayırlısı.
Niyazi Ören bu işden 5-10 kat para kazanacak, onu 1-2 kat kesmez, ama milleti bezdirmesi gerekirdi, bedelli ile bunu yaptı.
2,75-2,80 arası sattığım rüchan yerine 1,87 ana hisseden aldım. Dibin dibi olduğu için fiyat rakam şuan bende önemli değil.
Şirketin 1,2 milyar borcu var, niyazi beyin sermeye ye ekleyeceği para da tam bu kadar. şirketin borcu 10-15 gün sonra sıfır olacak.
Gıdalar birden haraketlendi, bizimkisi gıda değil, baka bir dünyanın şirketi. :)
Bedelli yaptı parasını önceden hazırladı ama yine ky dökmenin peşinde. Normalde ilgi cekmesi gerekirken kimseyi istemiyor olması bende şüphe uyandırıyor. Belkide uzun seneler sonra borcların tamamı kapatılmış bir bilanco göreceğiz.