Defter değeri 2,66 TL. şu anki fiyatı 63,80 TL. Ederinin 25 Katına yakın fiyattan işlem görüyor. İleride çok kişinin canı yanacak. Orta ve uzun vadede 4-5 TL. lere kadar inebilir.
Printable View
Defter değeri 2,66 TL. şu anki fiyatı 63,80 TL. Ederinin 25 Katına yakın fiyattan işlem görüyor. İleride çok kişinin canı yanacak. Orta ve uzun vadede 4-5 TL. lere kadar inebilir.
selamlar..bol kazançlar
şu an elimde klınma yok yıllar önce çok aldım sattım
şu an sanal olarak takip ediyorum :oleyo:
enteresan fiyatlara gidebilir gevşerse bende almayı düşünüyorum ikinci bir egeen de olabilir
Nasıl olurda bu kadar NET ifadelerle tavsiye vermeye cesaret edebiliyorsunuz? Çok enteresan 🤔
Investin forum sayfası olsa anlayacağım ama...
Defter deşeri 2,66 TL. Şu anki fiyatı 64,15 TL. Defter değerinin kaç katından işlem görüyor , siz hesaplayın.
Bu şekildeki çok pirimli ve pahalı hisselere yatırım yapmanın sonu, maalesef genellikle hüsran ve büyük para kaybı oluyor. Başta biraz kazanılıyor belki, ama, sonra o kazanılan da ve daha sonra da ana sermaye , çoğunlukla eriyip gidiyor... Yine de siz bilirsiniz... Ben sadece , mevcut verilere göre , çok pahalı bir hisse olduğunu söylüyorum.
Tam bir yil önce kalkınma bankasi kanunu çıktı, sanırım biliyorsunuzdur ve okumuşsunuzdur. O kanunu okuyup turkiye'de ki siyasi ortamı kanunla örtüştürerek hisseyi yorumlarsaniz farklı sonuçlar elde edersiniz diye düşünüyorum.
Borsada yatırımın salt değerlere bakarak yapılmayacağını düşünüyorum, eğer öyle olsaydı herkes defter degeri/pd oranina bakar en düşük olana yatırım yapardı.
bu kadar primli hisseye bende giremem ytd.
Citi Menkul ün maliyeti 31.20
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.