Salağın önde gideni bir spek
Üç beş kademeye oynayan aç oğlu aç
Hint fukarası :)
Printable View
Salağın önde gideni bir spek
Üç beş kademeye oynayan aç oğlu aç
Hint fukarası :)
Bay trader goz ucuyla bakiyorum zirve 17,52 ikinci zirve 17,42 yani kucuk bir duzeltme gelebilir 16,80 e gelirse tekrar girerim, Adamin sana yeni maliyet sunmasi normal trader olmak kolay degil, tekrar hisseye donusu dusunmenize sevindim ,borsamizda daha ucuzu kalmadi .Hayirlisi bakalimMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
REX Ucuz bir hisse daha var ilgi duyarsan BENİM YAZDİGİM DİGER FORMA BAKMi A3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.donanimhaber.com/Oppo-ma...r-oldu--107018. Oppo markası Ocak 2021 de Kocaeli'nde fabrikasında üretime başlıyor.50 milyon dolar yatırım yaptı.Oppo Türkiye distribütörü 2019 da İndeks bilgisayar oldu.Şimdi soru şu doğuş wolskvagen in distribütörü ,Wolskvagen Türkiye ye fabrika kuracağım dediğinde doğuş fiyatı borsada çok prim yaptı.5 kat kadar yükseldi.
İndeks bilgisayar Oppo üretimi Ocakta Kocaeli'nde başlıyor.İndeks borsa fiyatı sizce ne olur???
Indeks Bilgisayar ülkemizde Lenovo, HP, Apple, Samsung gibi pek çok markanın da distribütörlüğünü yapıyor.
bugun bu haberıde .iç etti arenayla aynıydı su anda ne halde