30 tl diyorsun yani. Çok iddalı bir rakam. Umarım öngörünüz doğru çıkar
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
30 tl diyorsun yani. Çok iddalı bir rakam. Umarım öngörünüz doğru çıkar
Evet ben yanlış bakmışım. 5 euro diye gördüm. Teşekkür ederim duzeltme için
12'yi kiracak gibi. kirarsa gozu 10'da.
Değil 12yi, 10u da kırsa bilinçli yatırımcı ne yapacağını bilir, çünkü malın ederini bilir. Şahsen az daha düşsün de biraz daha alayım diyorum. en azından böyle biraz daha gitse de gelecek maaşlarmdan da alsam. Hissenin gideceği yer belli, ne toplarsak...
Hissenin fiyatı düştüğünde bilinçli yatırımcı 2 ihtimali sorgular. Teknik düzeltme mi yapıyor yoksa aşağı trend mi başladı. Düzeltme kısa zaman sürer ve sonra ana trende devam ederken dönüş uzun olur ve trend yönünü değiştirir.
Burada hacim çok önemli bir indikatördür. Yükselişte giren paranın çıkması lazım ki dönüş olsun değil mi. Bu miktarın çok küçük bir kısmı ise bu sadece düzeltme dir. Düzeltme nereye kadar olur? Önceki pivot/direnç noktalarına kadar.
Grafiklerde bakacak olursak
https://www.google.com.tr/search?q=l...JnY3dRpdwWeKM:
VESBE de durum nedir? Grafik ekleyemedim (benim forum a resim kotam dolmuş, neyse. Ekleyebilen olursa iyi olur)
3 yıldır geçemediği direnci 38 milyon günlük hacimle kırdı. Peki dünkü hacim nedir? 1 milyon olmadı. Şahsen düzeltme 12de biter kanaatindeyim ancak bu tahta yapıcı ile önceki desteğe kadar hacimsiz çekilme de olabilir. Hatta öyle bir zamanı kollar ki, genel olarak borsayı düşüren bi olumsuzluk vardır, 10u bekleyenler dahi alamaz, 9u bekler kalır. Eee zaten 10du geçenlerde, dolduran doldurdu heybesini...
Detaylı okumak isteyenler için (ingilizce)
https://www.investopedia.com/terms/l...e_pullback.asp
citi ve deutche satışa devam ediyor..
buradan satış oldukça düşüşün olduğu bir gerçek.
Vesbe bu kadar kâr yapmisken, Kurumlar neden hedef fiyati haberi vermiyorlar.
Beni aydınlatır misiniz?