Senin tez çürüdü kardeşim ne artı kapadı ne de 2.20'den satabildin aynen katılıyorum hayaller dünyası 😐
Printable View
ya terazi ben neye güldüm anlamadım ama galipte bi hazırlık var metroyla başladı avgyo bugün 5 milyon lot virman yaptı sanki son hazırlıklar artı bazı tipler brütte olmadığını bilmeyenler artı adam sattım şurdan aldım diyor salllama aynı gün sattığı hisseyle tekrar işlem yapamayacağını bilemeyenler bile atıyor la işinize bakın ha ben şunu diyeyim tavan taban hareketleri beni heyecanlandırdı resmen korku tüneli ve ky denilenler çok az kalacak brutte ve böyle hareket eden hissye bulaşmak hel büyük lotla ..aşak ister galip ya mikecek ya da mike mike gidecek
Burutdeki hisseni ertesi gun satarsin satdigin gun tekrar takas karsiligi alirsin ama ogun satamazsin
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
suatt 38 ustune alıdığın kısmı al işlem olmayan kademeden nasıl alış yaptın hele onu anlat
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim yine aynısını yaptı bugün açılış 1.92 kapanış 1.94 neden ekside gözüküyor neye göre -%5,83 anlayan varsa anlatsın bir zahmet.
Kardeşim olağandışı bir durum yok. Brutten sonra kafanız karışmış. Muhtemelen bir şeyleri yanlış biliyorsunuz. Üstelik hisse sabah 1, 75 açtı. Sonrası 1, 92 oldu. Sonra bir aşağı bir yukarı derken önceki kapanışa yani 2, 06 ya göre % 5, 83 değer kaybiyla 1, 94 kapadı. Kafanızı karıştıran nedir bilmiyorum ama neyse sorun söyleyin biz buluruz.ytd
Benim tek bildiğim bu hissede uzun zaman oldu diğer bütün hisselerinde operasyon yaptı bu hariç deniz ve iş yatırımdan alislarin kendisinin olduğunu düşünüyorum.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.