Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Yok bro Kalıp gibi 50/6 takimlara sezonu açtım hazır havada biraz serinledi Aydin egitim almaya gidecektin aslan ne oldu
Alıntı: Originally Posted by Webster Ilk buraya yazmaliydiniz ustadim Onun dukkanina degil Ayip valla Gene üçgene basacaklar:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Gene üçgene basacaklar:kahkah: Ama yaniliyormuyum ustadim Elli defa dedim Surda baskasi yok Sen ben bizim oglan diye
Alıntı: Originally Posted by Webster Ilk buraya yazmaliydiniz ustadim Onun dukkanina degil Ayip valla Dükkanlara tapu verdiler de bizim mi haberimiz yok üstadım :) Bu kadar alınganlık yapılacak bir durum yok, bakın keyfinize koyun bir duble Chivas :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Ama yaniliyormuyum ustadim Elli defa dedim Surda baskasi yok Sen ben bizim oglan diye sn ad mustafa gayet kibar ve yardımsever biri Ayrıca fon gurusu.:) Orada da bilgiye ihtiyacı olan birini gördüyse yazsın tabiki. Ama sizi de ayrı sever bence. O üç beş kişinin ilk ikisi sizlersiniz zaten.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Dükkanlara tapu verdiler de bizim mi haberimiz yok üstadım :) Bu kadar alınganlık yapılacak bir durum yok, bakın keyfinize koyun bir duble Chivas :) Zaten tapuların sahibi de şu an için aynı:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by myfinans sn ad mustafa gayet kibar ve yardımsever biri Ayrıca fon gurusu.:) Orada da bilgiye ihtiyacı olan birini gördüyse yazsın tabiki. Ama sizi de ayrı sever bence. O üç beş kişinin ilk ikisi sizlersiniz zaten. Yok sevmiyo beni Bazen yazdigim yorumlari dahi gormezden geliyor En iyisi chiwas alayim ben
Tapusu hala bende olan dolar yükseliş kaçınılmaz başlığım var benimde . Alıntı: Originally Posted by myfinans Zaten tapuların sahibi de şu an için aynı:kahkah: