Alıntı cıkmamıs Honky adlı arkadasım yazısına hıtaben
Printable View
Alıntı cıkmamıs Honky adlı arkadasım yazısına hıtaben
Kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba
Ben kimseye bir şey demedim
Ben başıma gelen hadiseyi anlattım
30 da iken ben buradaydım
Hisse gitmeyince sağolsun hisse net üzerinden yazdım.ara bul yazdiklarim hala bu sitededir
Hisse sonra 500 e gitti ben 280 den vedelastim
30 dan 500 e gitmiş hisseyi alırsan düzeltme gelince pisman olursun.
Falan filan sirketle kıyaslama yapmak da tuhaf sayet kendi sektöründe değilse
Klimadan safkar arceoik Vestel gibi şirketlerle kiyaslarsin anlarım
Bryat ile bunu niye kiyaslarsin
28 li fiyatları bilirim ne arkadaşlar vardı eskiden
Uzman 74
Sayın yeşil inci
De Alcar
Hatırlayabildiklerim
Hey gidi uzman 74 adlı arkadas ın cok emegı vardı bu sıtede,onca grafık yorum ,en sonunda sanırım tarıhı bılanco sonrası bastıgı dönmde şirkete guvenı kaybedıp gıttı,kendısıyle yazısmıstık ,500 hareketını yaparkenn ayrıldıgı ıcın hıc pısman degıldı cunku bılen bılmeyen herkesı bezdırdı…..bnm hatrladıgım da olimpik forum,Tamsel bır de 60 hareketını yaptıran arslanbey gıbı bırı vardı….öyle bır gecer zaman kiii
Yönetim, kote ettirdiklerinizi sattık kap ınızı bekliyorum!!!! (Tabi cep to cep olduğunu biliyorum!) akşama falan beklemeyin, gün içi gönderin ki, rahat taban olsun, şanınız yürüsün, ahlakınız ı herkes görsün!.... İŞİN TAM GÖBEĞİNDESİNİZ.....
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Sayın Gol Kralı bn ıyılerden,emegı gecenlerden bahsettım,suzı de unutmadım Sayın Elıot,uzun arkadası Allah a havale edıyorum….
Kalın kafalı eski tip ahmak bir spek tutmuşsun Leyla cım! Tam şanınıza yakışır. Hani diyorum borsadaki şirketlerinizin hisseleri yerine, sanayi de ki şirketlerinizin işleri ile ilgilenseniz!...
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....